banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yıldırım: Polat'ın Süper Lig ve Avrupa'dan talipleri var... Avrupa'nın  radarında 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncuları Polat Yaldır'ı Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok kulübün istediğini söyledi. 

banner269

Başkan Yıldırım: Polat'ın Süper Lig ve Avrupa'dan talipleri var... Avrupa'nın  radarında 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncuları Polat Yaldır'ı Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok kulübün istediğini söyledi. 

30 Kasım 2021 Salı 10:34
Başkan Yıldırım: Polat'ın Süper Lig ve Avrupa'dan talipleri var...  Avrupa'nın  radarında 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, altyapıya yaptıkları yatırımın meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi. Katıldığı bir programda Yunus Emre Çift ve Polat Yaldır gibi genç oyuncularından övgüyle bahseden Başkan Yıldırım, "Yunus Emre, bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Ben oyuncumuzun kendisini geliştermeye devat etmesi durumunda ileri de Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü gibi yıldız bir isim olacağına inanıyorum" diye konuştu. 

GLOBAL OLACAĞIZ 

Yine altyapıdan fark yaratan bir diğer isim olan Polat Yaldır'ın ise şu an Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok kulübün kendisine talip olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Samsunspor olarak gençlerimize önem veriyoruz. Altınordu gibi biz milli ve yerli olmayı değil global olmayı düşünüyoruz. Dünyanın hemen hemen yer yerinden gelecek vadeden oyuncuları tarayarak uygun gördüğümüz isimleri kadromuza katacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet 2021-11-30 21:17:19

2 maç oynayan futbolcuya çıkış yakaladı diyor.Üzerinde baskı hissedicek çocuk yazık birakta rahat rahat oynasinlar

Avatar
AYDIN 2021-11-30 15:59:07

ali koç ve bizim yüksel başkan ne kadar futbol sevgisi ve ilgisi olsa da adamlar tüccar zihniyetini bırakmıyor..illa bir para harcadı ya karşılığını alacak!...işte bu zihniyet bu iki takımı başarısız yapıyor..ali koç nerede ne idüğü belirsiz biri varsa 1'e alıyor güya bine satacak...al sana hezimet,hayal kırıklığı!.

Avatar
Aydin 2021-11-30 22:41:56

Cok cok erken ama altinordu bursadaki vb takimlardaki yasiti gencleri izledigimde Polat cok agir seri degil gibi. Isikta goremiyorum.Uygun fiyata satilabilir. Yunus cift icin de tam tersi dusunuyorum.ins yaniliyorumdur...

Avatar
Rıza 2021-11-30 22:24:16

Eminmisiniz Polat için bırak bu ligi bal ligi topçusu mu acaba

Avatar
Gurbetteki Samsunlu. 2021-12-01 07:07:15

Adana Spor Maçına sonradan girdi.. Ancak; performansı bana göre yeterli değildi... Sahada daha bilinçli ve mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya çıkarmalıydı.. İnşAllah bundsn sonra ki maçlaeda daha iyi bir görüntü verir..

Avatar
bırakın 2021-12-01 08:32:51

adam topunu oynasın sonra bakarsınız, daha 2-3 maç oynadı durun bakalım, ayrıca adana maçında girdiği gibi 2 önemli hata yaptı, maçı izlemeden yazıyorsunuz, pompa yapmayın

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-12-01 12:46:45

Yunus Emre çok iyi ve Samsun spor da kalmalı,Polat in da driplingleri çok iyi ama yeterli süre verilmediği için henüz yeterli değil.

Avatar
canan 2021-12-03 20:32:21

yasinin bu çocuk gibi basıp adam geçtiğini gören var mı???bu çocuklar heyacan veriyor zevk veriyor seyrederken..