banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yıldırım itiraf etti ... BÜYÜK BİR  HATA YAPTIM 

Kendisi için özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında 'Açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim' diyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Ben büyük bir hata yaptığımı anlıyorum ve açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim. Bugünkü bana yapılanları görünce. Çünkü bu insanlar nankör" dedi. 

banner269

Başkan Yıldırım itiraf etti ... BÜYÜK BİR  HATA YAPTIM 

Kendisi için özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında 'Açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim' diyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Ben büyük bir hata yaptığımı anlıyorum ve açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim. Bugünkü bana yapılanları görünce. Çünkü bu insanlar nankör" dedi. 

26 Ekim 2021 Salı 12:30
Başkan Yıldırım itiraf etti ...  BÜYÜK BİR  HATA YAPTIM 

Samsunspor Haber - Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam yayınlanan 'Taraftarın Sesi' programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendisi için özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında 'Açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim' diyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, programda çok çarpırıcı sözler sarfetti. Başkan Yıldırım, "Ben büyük bir hata yaptımı anlıyorum ve açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim. Bugünkü bana yapılanları görünce. Çünkü bu insanlar nankör. 

HEP DESTEK OLDUM 

Ben Erkut Tutu'ya  yol parası veriyordum deplasmanda takımın konaklaması için otel parası veriyordum. Reklamlar, yardımlar bir kere adımı hiç bir yerde geçirmedim. İsmail Uyanık dönemi aynı şeyleri yaptım Bankalardan krediler çektim adıma bunları ödemek için ne zorluklar çektim. İnsanlar kalp krizi geçirmişti, ben şimdi bütün bu sıkıntıları bertaraf etmişim güzel bir hava yakalamışız ilk defa Samsunspor Kulübü tarihinde rahmetli Menteşoğlu'ndan sonra; Hasbi Menteşoğlu dönemi ekonomik olarak bir parlak dönem geçti. 

BEN GELDİM HATA MI ETTİM 

Ondan bu yana bir dönem de İsmail Uyanık başkanlığında geldi, sonrasında sıkıntılı süreç başladı. 1995-96 sezonu sonrasında 2000'den bu yana Samsunspor rahatlık yüzü görmedi. Ankarada bakanlıklar önünde yatılıyordu. Valililikler, belediyelerin desteğine rağmen o dönem yine de bu takım ne doğru dürüst bir şampiyonluk yaşadı ne de bir başarı yakaladı. Üstüne üstlük bir de ne oldu tarihimizde ilk kez eski statüyle 3.Lig'e düştük. Biz geldik hata mı ettik. Dediler ki bu Samsunspor sahipsiz İsmail Uyanık ile bir yola çıktık olmadı .Bu gayet normal biz de Uyanık ile yollarımızı medeni bir şekilde ayırdık. Ben kendisine bu kulübü alması için teklif ettim bana; param olsa bu işi kendim yapardım o nedenle bu kulüp sana yakışır deyip gitti. O günden bugüne kadar ben tek başıma bu kulübü bir yerlere getirmeye çalışıyorum" 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-10-26 14:03:36

Bu adamı eleştiren nankördür neler söylemek istiyorumda onaylanmaz bu kadar aşağılık bir insan topluluğu olamaz. Size hiç bir şey değmez nankör herifler!!

Avatar
Kadir 2021-10-26 15:04:01

Samsunspor sizin gibi vefakar bir başkan bulamaz.

Avatar
Levent plan 2021-10-26 15:01:51

Başkanım Her zaman arkandayım dualarımızda birlikte Sen ne güzel günler yaşayacağız Allah yolunu açık etsin

Avatar
Mutlu 2021-10-26 15:06:53

Kimse sana laf suyluyemez Baskanim, sen takma hadsizlerin lafina.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-26 16:31:26

Geçmişinden ders almayanlar geleceği asla göremez.
Elini taşın altına koymaya cesaretleri olmayanlar Kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım gelerek Kulübü Kayyumdan devralacak bugünlere getirdi.Kotu mu yaptı?
Beş kuruş maddi yardımda bulunmayanlarin Kulübü ve Başkanı eleştirmeye ne hakları var?
Heykeli dikilecek bir Başkanımız var daha ne istiyorsunuz?Alkışlamak yerine eleştiriyorsunuz, ayıp yahu ayıp.

Avatar
Kuzey 2021-10-26 16:13:14

Toplumsal bozulmalar maalesef aile içi şiddeti de beraberinde getiriyor. Psikolojik şiddet en beteri. Başkanıma saygısızlık ve edepsizlik anlamında sonuna kadar katılıyorum.
Takımı, teknik ekibi ve puan durumunu beğenmeyebiliriz.
Hataları görebilir, iç geçirebiliriz. Hatta rakiplerimizi kıskanabiliriz.
Yapıcı ve katkı sağlayacak her eleştiriyi kabul edebilirim. Lakin seviyesini aşan ve hakarete varan hiç bir ifadeyi kabul etmem.
Bu duruma sebep olan içimizdeki İrlandalıları kınıyorum.

Avatar
Mustafa Nuri Özmen 2021-10-26 16:20:28

Başkanım meyvası olan ağaç taşlanır sen bunlara kulak asma sakın samsunumuza yanlış yapma seviyoruz seni it ürür kervan yürür misali sen bildiğine devam et samsun senin hayalindeki takım olacak eminim kolay gelsin

Avatar
Alo 2021-10-26 15:12:30

Sizin en büyük hatanız gelisiniz değil baskan sadece cebinizi düşünmeniz

Misafir Avatar
farkındamısın 2021-11-03 13:59:50 @Alo

farkındamıyız

Beğenmedim! (0)