banner388

Başkan Yıldırım: Hedefimiz ilk 10'du şimdi...

Başkan Yüksel Yıldırım, "Hüseyin Eroğlu Hocamız devam etme kararı ve onun talebi doğrultusunda yapmış olduğumuz 3-5-2 sistemine uygun transferlerle lige başladık. Hocamızda bize hedef ilk 10 da olacağız demişti. Ama gördük ki; Süper Lig başka bir ligmiş" dedi.

Başkan Yıldırım: Hedefimiz ilk 10'du şimdi...

Başkan Yüksel Yıldırım, "Hüseyin Eroğlu Hocamız devam etme kararı ve onun talebi doğrultusunda yapmış olduğumuz 3-5-2 sistemine uygun transferlerle lige başladık. Hocamızda bize hedef ilk 10 da olacağız demişti. Ama gördük ki; Süper Lig başka bir ligmiş" dedi.

02 Ocak 2024 Salı 11:52
Başkan Yıldırım: Hedefimiz ilk 10'du şimdi...

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRTspor ekranlarında ilk yarı ve başlayacak olan ikinci devreyle ilgili görüşlerini anlattı. Sezona büyük umutlar ve hedeflerle başladıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım şunları söyledi; Lige gerçekten büyük umutlarla başlamıştık. Hüseyin Eroğlu Hocamız devam etme kararı ve onun talebi doğrultusunda yapmış olduğumuz 3-5-2 sistemine uygun transferlerle lige başladık. Hocamızda bize hedef ilk 10 da olacağız demişti. Ama gördük ki; Süper Lig başka bir ligmiş. Biz üç sezon alt ligde mücadele ettikten sonra gelmiştik Süper Lige. Sezona zor bir fikstürle başladık. Bizim ilk 5 maçımız gerçekten çok zorluydu.  Onun sonucunda hoca değişikliğine gitmek zorunda kaldık çünkü 1 puandaydık. Hedef  yukarılarıydı ve biz ligin dibindeydik. Bir yanlışlık oldu bunu düzeltmek istedik tabi transfer bitmişti. Tek yapabileceğimiz hoca değişikliğiydi. Türkiye de Sergen Yalçın'la görüştük o geri dönmedi. Sonra Rıza Çalımbay ile görüştük. Rıza hoca da bize bir kaostan çıktım ikinci bir kaosa girmek istemiyorum dedi. 

BİZE EN UYGUN İSİM GİSDOL'DU

O zaman biz de yurt dışında hoca aradık. Önümüze bir sürü isim geldi. Bulunduğumuz kaotik duruma en uygun isim olarak Markus Gisdol'u tercih ettik. Gisdol'da 1 puandıydık bugün 15 puandayız. Hocamız 10 maçtır bizimle beraber. Yani 14 puan topladı. Bu da 1.4 puan ortalaması demek oluyor. Baktığımızda eğer biz 1.4 puan ortalamasıyla gidersek geri kalan yaklaşık 21 maçta hesap edersek 29 -30 puan gibi ediyor 15'in üzerine koyarsak 44- 45 puana geliyor. Bu bizim ligde kalmamız için yeterli gözüküyor. Ama bu sadece kağıt üzerinde yapılmış bir şey. 

40-45 PUAN BİZİ LİGDE BIRAKIR 

Bizim rakiplerimizden çok daha fazla çalışmamız ve istekli olmamız lazım ki biz ligde kalalım. Hedef ilk 10 du şimdi ki hedefimiz ligde kalmak. Memnun değiliz bulunduğumuz ortamdam. Yani transferlerimiz bazıları tuttu bazıları tutmadı zamana ihtiyacı olan oyuncularımız var. Afrika kupası da geldi Ntcham, Kınsgley ve Nanu bizimle bir süre olamayacaklar. Sakatlarımız var bayağı zor bir süreçten geçiyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslan Aslan 2024-01-02 13:18:05

takımı bozmayın. seneye 1 ligde lazım olur.

Avatar
Ufuk 2024-01-02 18:43:14

Bu Takım Bu Hocayla Seneye Bir Alt liğde iyi işler yapar Devam edin....

Avatar
Furkan 2024-01-02 20:48:40

Sayın başkanım ptt liginde gelip burada başarılı olan hoca yoktur bu ligin dinamigleri başka hadi onu bırak bir futbolcu yüzünden transfer yasağı getirdiniz bu beceriksizlik değilde nedir şimdi düşmeyelim diye duamı edelim kulüp yönetmek holding yönetmeye benzemiyor örneği ali koç

Avatar
İlker 2024-01-03 09:36:30

Bu topcularla bırak süper ligi PTT de kalmazsınız

Avatar
Cem Demir 2024-01-05 07:57:22

Yüksel Başkanım çok iyi niyetli ancak futbolu yönetmek çok farklı. Bu işin dinamikleri bir kere çok farklı. Bizim işimiz zor gerçekten ama inanmak lazım.