banner388

Başkan Tutu istifa edecek mi?

Samsunspor taraftarının istemediği adam haline gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Başkan Tutu istifa edecek mi?

Samsunspor taraftarının istemediği adam haline gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

26 Kasım 2017 Pazar 13:45
Başkan Tutu istifa edecek mi?

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun son oynanan İstanbulspor karşılaşmasından sonra ciddi anlamda istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi. Kırmızı beyazlı taraftarların istemediği adam haline gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği herkes tarafından büyük merak konusu oldu. 


TUTU: ARTIK YORULDUM 

Kulübün artık yönetilebilir bir duruma geldiğini ve bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen ancak lige kötü bir giriş yapan kırmızı beyazlı ekipte sergilenen futbol, alınan kötü sonuçlar ve transferlerin beklentileri karşılayamaması taraftarı da çileden çıkardı. Taraftarlar tüm bu olumsuzların tek sorumlusu olarak Samsunspor yönetimini işaret ediyor. 


TARAFTAR O AÇIKLAMAYI BEKLİYOR 

Son oynanan İstanbulspor deplasmanında güçlü bir sesle yönetimi istifaya davet eden kırmızı beyazlı taraftarların gözü kulağı Tutu'dan gelecek açıklamaya çevrildi. Başkan Tutu'nun maç sonrasında oldukça yorgun ve moralsiz olduğu gözlenirken yakın çevrisine 'artık yoruldum, bırakmayı düşünüyorum' dediği öğrenildi. Kulüpten bu konuyla ilgili olarak net bir açıklamanın bu hafta içinde yapılması gündemde.
 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.11.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet çankaya 2017-11-27 09:55:02

Gitmesi herkez icin mukebbel olur bir an önce pirtisını toplasın
ve gitsin

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-11-26 17:48:50

Başkanın istifasının çözüm olacağını düşünmüyorum. Bu kadar borcu ödeyerek Takıma nefes saldırdığı için dn.Tutu yu kutluyorum. Tek hatası yanlış transferler.

Avatar
Ahmet Koldaş 2017-11-27 17:44:03

Nasılsa tünelin ucunda ışık göründü.Basın ve birilerinin sözcülüğünü yapan kendilerine taraftarım diyen bir avuç sistemden pay kapmak isteyen asalak tiplere meydanı boş bırakma başkanım.Soruyorum klübüborç batağına batıranlara umarın sırtından avanta alanlara gösterilmeyen tepkiyi göstermek şimdimi aklınıza geldi.Başkanım moralini bozma meydanı boş bırakma.