banner388

Başkan Tutu'dan önemli açıklamalar

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. 

Başkan Tutu'dan önemli açıklamalar

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. 

22 Nisan 2017 Cumartesi 16:42
Başkan Tutu'dan önemli açıklamalar

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda geçen hafta kaybedilen Manisaspor maçını değerlendirerek, "Manisasor maçında sonra şehrimizde Samsunsporla ilgili, teknik kadro, futbolcu, yönetici yaşanan bir maç kaybından kaynaklanan moral bozukluğunu birlik beraberliğin bozulmasını kesinlikle engellemek istiyoruz. Bizler buraya geldiğimiz günden beri savunduğumuz en önemli konu istikrar. 2.5 yıl içinde Samsunspor çok zor süreçlerden, mücadelelerden geçti. Bu mücadeleyi yürütürken şehrimizin siyasetçisinden, bürokratından iş adamından, taraftarından ve basın mensuplarından çok büyük destekler aldık. Bizler yöneticiler olarak Samsunspor'u borç yükünden kurtarmamız lazım. Samsunspor artık maddi anlamda yönetilebilir bir kulup haline getirmemiz gerekirken bu takımın başına da bizi en az 3 yıl çalıştırabilecek, bu ligi tanıyan herkesin kabul edebileceği, güvendiği bir hocayla çalışmamızın doğru olacağına inanarak Osman hocayla bir araya geldik. Çok zor bir süreçti. Her babayiğidin kabul etmeyeceği bir dönemde Osman hoca Samsunspor kulübünün teklifini kabul etti" dedi.

Başkan Erkurt Tutu, Osman Özköylü ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bu 2.5 yıllık sözleşmeyi imzalarken de planımız şuydu; bu sene bu takımı ligin en iyi yerde bitirmesini sağlamak, önümüzdeki sene kesinlikle yapılacak takviyelerle hedefi olan bir takım kurmak, bir sondakı senede eğer Süper Lige çıkarsak hocamızla iskitikrarlı bir şekilde devam etmek. Bu projenin içinde teknik kadronun başında da Osman hocamız vardı. Sezon başından itibaren inişli çıkışlı bir grafik yaşadık. Tabiki transfer sezonu açılana kadar ümit etmediğimiz üzüldüğümz çok sonuç aldık. Ama son 10 haftaya baktığınız zaman Türkiye'nin belkide en başarılı 3- 4 kulübünden birisi olduk" 

Manisaspor yenilgisi sonrası gelen eleştirilere yanıt olarak ise Başkan Tutu, şu ifadeleri kullandı: "Tabiki eleştiri olacak. Buna en ufak tepkimiz olması mümkün değil. Biz beraber olabilirsek, bir olabilirsek, birlik beraberlik içinde olursak bu 7 haftayı atlattığımız gibi son 6 haftayı da atlatacağız"

Yeni stat

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yeni stadın son durumu hakkında da bilgi verdi. Soyunma odalarının zeminlerinin, ekipmanlarının gelmeye başladığını belirten Başkan Tutu, " 1 hafta içinde öndeki koltukların bugün biteceğini söylediler. Yedek kulübeleri önümüzdeki hafta takılıyor. Önümzdeki hafta sonuna kadar çevre asfaltı yapılacak. Eğer biz maçı oynamak istersek sadece maraton tribününden deniz tarafındaki kale arkasından ve protokol tribününden seyirciyi alabileceğiz. Onun dışında soyunma odaları tamamen bitti. Sahanın alttan ısınması bitti. Çatıdan ısıtmalar takıldı. Skorbord çalışıyor" dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2017 16:47
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErkurt Tutu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2017-04-22 17:02:19

yeni kadro yeni stat .Yeni lige yeni stadka baslamak daha anlamli.Neden daha tam anlamiyla bitmemis stada gecme hevesi.Surekli yarim yamalak isler yapiyoruz.Lig bitsin yeni bir kadroyla sampiyonluga oynanair yeni stadta.