banner388

Başkan Tutu: Alpay Hoca ile devam ediyoruz

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Altınordu karşılaşması sonrasında soyunma odasına inerek futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Tutu'nun oyuncularına, "Moralinizi bozmayın. Bizim sizlere güvenimiz sonsuz. Alpay Hocamız ile yolumuza devam ediyoruz" dediği öğrenildi.

Başkan Tutu: Alpay Hoca ile devam ediyoruz

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Altınordu karşılaşması sonrasında soyunma odasına inerek futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Tutu'nun oyuncularına, "Moralinizi bozmayın. Bizim sizlere güvenimiz sonsuz. Alpay Hocamız ile yolumuza devam ediyoruz" dediği öğrenildi.

17 Eylül 2017 Pazar 16:35
Başkan Tutu: Alpay Hoca  ile devam ediyoruz

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, teknik direktör Alpay Özalan ile devam etme kararı aldı. Dün akşam oynanan ve Altınordu'nun 4-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşma sonrasında soyunma odasına inen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Taraftarların sonuca odaklı olarak hem teknik heyet hem de futbolculara yönelik protestoları sonrasında takımdan sakin olmalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu, "Lig uzun bir maraton. Takımlar bazen böyle sürpriz sonuçlar alabilir" dedi. 

TARAFTARI HİÇE SAYDILAR 

'Moral - motivasyonunuzu bozmayın' diyerek oyuncularına destek olan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu, "Teknik direktörümüz Alpay Hoca ile devam edeceğiz. Bu akşam herkes idmanına çıkacak ve çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Ankaragücü maçıyla beraber Samsunspor gerçek gücünü gösterecektir" diye konuştu. Yaşanan bu gelişme sonrasında teknik direktör Alpay Özalan ise bu akşam saat 18.00'a idman programı koydu. Samsunsporlu taraftarlar ise yönetimin tam aksine teknik direktör değişikliğinin takımın menfaatlerine olacağı görüşünde. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.09.2017 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-17 20:14:13

Sn.Tutu Alpay hocayı gondermemekle hatanın en büyüğünü yapiyorsun.Bırak gitsin sizde Samsun sporda kurtulsun.Kume düşene kadar Alpay hocayı mi bekleyeceğiz.

Avatar
Tunalı 2017-09-17 17:39:57

İti kopuğu aç köpekleri taraftar diye lanse etmeyin

Avatar
aykut soner çırak 2017-09-17 19:47:55

o zaman önce siz istifa edin nasıl olsa yeni yönetim yeni hoca bulur

Avatar
Emin 2017-09-17 17:31:23

Edersin tabii Erkut bey transferleri beraber yaptınız hata yönetim ve hocamın hoca konuşursa herseyınız açığa çıkacak yemez

Avatar
Bayram guzel 2017-09-17 20:02:01

Maçta ikinci golden sonra kenardan takima hiçbir kat kısı olmayan kulübeden dışarı ya çıkma yan futbolcular da taktik motivasyon olmadan 90 dakika yi tamamladilar.Başkan hala bu hocayla devam kararı alıyor anlamıyorum.Yonetimin en kısa sürede istifa etmesi gerekiyor.

Avatar
Yusufakbuz 2017-09-18 12:47:54

Her maçın sonucuna siz karar veremezsiniz bazen oynayıpta kazanamazsınız tam kazanacağımız hafta tutar bi haber alırsınız ve size direkt 1-4 yenilince haberi gelir boyun eğersisiniz bu hafta çoğu takım şike yaptı rize maçını nasıl bakın geçen sene şikeye bulaşmayayan samsun i bakın naptılar Zarafetine zor kurtardık belkide senaryo hazırdır samsun a play off ile çıkacaksınız garantisi verilmiştir ama bu kadroyla çıksalar her takımdan 4-5 yiyip rezil olarak geri döbmekte var

Avatar
nesatk 2017-09-18 16:48:15

Başkan, aynı olay ümit özat ve osman özköylü de yaşandı. Sonunda ikisiylede yollar ayrıldı. Şimdi yine aynı durum. Arkasında duruyorsunuz ama bu Samsunspora zaman kaybettirecek ve sonunda yine göndereceksiniz. Tarih tekerrürden ibarettir.