banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan İsmail Uyanık tercihini açıklıyor! Tamam mı Devam mı?

Samsunspor Kulübü Dernek Başkanı İsmail Uyanık, uzun süren sessizliğini yarın yapacağı basın toplantısıyla bozuyor.

banner269

Başkan İsmail Uyanık tercihini açıklıyor! Tamam mı Devam mı?

Samsunspor Kulübü Dernek Başkanı İsmail Uyanık, uzun süren sessizliğini yarın yapacağı basın toplantısıyla bozuyor.

12 Aralık 2019 Perşembe 21:14
Başkan İsmail Uyanık tercihini açıklıyor! Tamam mı Devam mı?

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Uyanık, yarın (Cuma günü) çok önemli açıklamalarda bulunacak. Nuri Asan Tesisleri'nde saat 15.00 da yapılacak toplantıda Uyanık'ın neler söyleyeceği şimdiden büyük bir merak konusu. 

MERAKLA BEKLENİYOR 

Yarın ki basın toplantısında kongre kararını açıklayacağı konuşulan İsmail Uyanık'ın yine bazı çevrelerce dernek başkanlığı görevini bırakmayacağı ve şirket yönetimiyle uyumlu bir çalışma programına hazır olduklarını açıklayacağı konuşuluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol Salur 2019-12-13 09:28:43

Samsunspor'a zarar verecek kim olursa olsun benim için haindir. Sayın Uyanık bu takıma günahıyla, sevabıyla çok emek vermiştir. Her insan gibi hatasıda olmuştur . Sayın Yüksel YILDIRIM'ı da ikna ederek SAMSUNSPOR'a en büyük hizmeti yapmıştır . Bu saatten sonra olumsuz bir beyanatın kime ne faydası
olacaktır. Bu saatten sonra Sayın YILDIRIM 'ın önünü açmak lazım. Adam parasını, emeğini, kariyerini ortaya koyuyor. Bencede Sayın Uyanık hertürlü açıklamayı devre arasında yapmalıydı. Unutmayalım bu şehir on senede bir YILDIRIM bulamadı. Bulmuşken saygı gösterelim . Davul birinde, tokmak birinde olmaz bu işler .Sonuç olarak Parayı veren düdüğü çalar. Selamlar, saygılar

Avatar
Suleyman 2019-12-12 22:21:51

Samsun spor babanin mali değil samsunun yakasindan düş yoksa fatura sana kesilecek baska yerde is ara samsun spora zarar verme

Avatar
Metin 2019-12-12 22:26:25

İsmail Uyanık malesef başaralı olamadı.Hiç öz eleştisi yok.Kendini kusursuz görüyor.Basın toplantısını Ligin ilk yarısı bitince yapması gerekirdi.Cumartesi günü maç öncesi umarım oyuncuları olumsuz etkileyecek bir âçıklaması olmaz.

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-12 21:56:19

İsmail başkan bakın dernekteki herkes bırakıyor şu uzun yolda herkes birbirine yardım etmesi lazım ne gerek var belki içinizde fırtınalar kopuyur belki çok hirslisiniz ama lütfen sende yardımcı ol bu güzel yolda

Avatar
yalcin 2019-12-12 23:06:40

Onumuzde hayati derecede 2 tane mac var ; zamani mi basin toplantisinin ? Baskanim , madem ki ille de yapacam diyorsun neden takimin kampa gitmesini beklemiyorsun ? Durulan suya tas atmak ne kadar profesyonelce olur ? Eger ki dernek baskanliginizdan istifa edeceksiniz , bunu basina yazi gonderek de yapabilirsiniz .

Avatar
Canik 55 2019-12-12 23:45:06

Tamam da dese, devam da dese Samsunsporluluğundan şüphe edilmeyecek tek kişidir Sayın İsmail Uyanık. Ben şahsen Samsunspor'un aleyhine olacak bir karar alacağını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun İnşAllah..

Avatar
Başkan ismail uyanik samsunspor akademinin başına gecsin. 2019-12-13 13:06:56

Alt yapıyı ve amatör sporları kendi parasıyla yonetsin. Saygilar.

Avatar
Suleyman 2019-12-13 14:03:41

Yuksel yildim arkadasin sen getirdim bunu samsun biliyor inkar edemez