banner388

Başkan İsmail Uyanık'tan taraftara sitem 

Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, "Bundan sonra ‘lütfen maça gelin’ gibi çağrılar yapmayacağız. Biz işimizi yapacağız. Gelmek isteyene stat orada. Gelmek isteyen sabah da gece de gelir. Demek ki biz işimizi yapamıyoruz. Demek ki iyi futbol oynayamıyoruz. TV'nin başında maç izlemeyi tercih ediyorlar" diye konuştu. 

Başkan İsmail Uyanık'tan taraftara sitem 

Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, "Bundan sonra ‘lütfen maça gelin’ gibi çağrılar yapmayacağız. Biz işimizi yapacağız. Gelmek isteyene stat orada. Gelmek isteyen sabah da gece de gelir. Demek ki biz işimizi yapamıyoruz. Demek ki iyi futbol oynayamıyoruz. TV'nin başında maç izlemeyi tercih ediyorlar" diye konuştu. 

31 Ocak 2019 Perşembe 10:45
Başkan İsmail Uyanık'tan taraftara sitem 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, sezon başından bu yana geçen 19 haftalık periyodu ve bundan sonrasını katıldığı bir televizyon programında açıkladı. Kulüp Başkanı Uyanık'ın özellikle taraftarlarla ilgili yaptığı açıklama dikkat çekiciydi. İşte efsane başkanın taraftarlar için söyledikleri, "Bundan sonra ‘lütfen maça gelin’ gibi çağrılar yapmayacağız. Biz işimizi yapacağız. Gelmek isteyene stat orada. Gelmek isteyen sabah da gece de gelir. Demek ki biz işimizi yapamıyoruz. Demek ki iyi futbol oynayamıyoruz. TV'nin başında maç izlemeyi tercih ediyorlar. Stadın şartlarını yukarıya çektik, iyi futbol oynamalıyız, otoparkları düzenlemeliyiz, kimsenin siniri bozulmadan suçlu gibi aranmadan maça girmelerini sağlamak bizim işimiz. Bunları yaparsak seyirci gelir. İşin hep boş tarafından bakanlar var. ‘Hoca var gelmiyoruz’ falan bunlar olmaz. 

GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM

Bu kulüp ne günlerden buralara geldi. Biz hala şikayet ediyoruz. Ama maça gelmiyorum diyorsanız gelmeyene de gel demem. Az olsun, oraya gelen insanlar o etkiyi göstersin. Taraftar gruplarıyla da görüşeceğim. Onlar futbol emekçisi. Onları da diğer taraftarlar sevmiyorlar. Çünkü, oturmuyorlar rahatsız oluyoruz diye onlara da eleştiri var. Statta çekirdek yiyene de, ailesiyle gelene de, sevgilisiyle gelene de ihtiyacımız var. Bunlarla bütün olmalıyız. Kimse birbirinin bölümüne tecavüz etmeden takımını destekleyecek.

ES ES'İ ÖRNEK GÖSTERDİ 

Stat keşke oraya Tekkeköy’e yapılmasaydı ama yapılmış. Bundan sonra yapacak bir şey yok. Buradan en iyi nasıl faydalanırız ona bakacağız. Samulaş maç günleri seferber oluyor. Bedava maç günü taraftar taşıyor. Bahane üretecek bir şey yok. Gelmeyenin canı sağ olsun. ‘Lütfen maça gelin’ yok artık. Biz iyi bir şeyler ortaya koyarsak taraftar da gelir. Ricayla, minnetle, promosyonla, animasyonla kimseyi maça davet etmeyeceğiz. İsteyen yorganını ayrı sersin. Eskişehir’de bile takım küme düşüyor, transfer yapamıyorlar. 

KİMSEYİ MEMNUN ETMEK ZORUNDA DEĞİLİM

Yenilgiyi görmek için 20 bin kişi takımını destekliyor. Ama burada bahane üretiliyor. Eziyeti de güzellikleri de birlikte paylaşacaksak stat orda isteyen gelsin, isteyen de evinde TV’den izlesin. Kimseyi memnun etmek gibi bir niyetimiz ve şansımız yok. Bakıyorum devamlı bir eleştiri, hiç iyi bir şey yok. Biz etkilenmiyoruz umursamıyoruz fark etmez. Çünkü biz kurumsal bir şirketiz. İnsanlar iyi tarafları görüp mutlu olsunlar. Biz başarmaya mecburuz ama insanlar da mutlu olmayı becersinler. Geçmiş dönemleri unutmasınlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aniceman 2019-01-31 11:11:52

Başkanım, giriste aramayı fe giris kapısı sinirlamasini ankadik da, cikista cikisin sadece tek bir kapidan verilmesini anlamadik! Yetiskinlerin yasadigi zorlugu gectim, gelen cocuklar ezilecek...

Avatar
Orhan 2019-01-31 14:35:43

Çıkışta bütün kapıların açılmasını yetkililerden özellikle rica ediyoruz.

Avatar
Hatko 2019-01-31 16:01:59

Başkan haklı, taraftar arkadaşlar kulaktan dolma işlerle dolduruşa gelmeyin,birlik ve beraberlik içinde olursak Samsunspor iyi yerlere gelir.Bakın ilçe takımları bile süper liğde, biz nerelerdeyiz, o istifa bu istifa ile olmuyor,sevmiyorsan stata gelme kahve köşelerinde otur oyununu oyna.Aklımızı kullanalım,selamlar