banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Aksu Bakan Soylu ile görüştü

Ak Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu TFF 1. Lig'de bazı stadyumlara taraftar alınması konusuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

banner269

Başkan Aksu Bakan Soylu ile görüştü

Ak Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu TFF 1. Lig'de bazı stadyumlara taraftar alınması konusuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

02 Mayıs 2021 Pazar 14:17
Başkan Aksu Bakan Soylu ile görüştü


Bakan Soylu ile konunun tüm detaylarını  ele aldığını söyleyen Aksu'nun açıklaması şu şekilde: 

TFF 1. Lig'de bazı stadyumlarda dün ortaya çıkan ve haksız rekabet algısı oluşturan, hepimizi rahatsız eden görüntülerle ilgili şehrimizin düşünce ve beklentileri her türlü mecrada tarafımızca dile getirilmiştir. 

Bu çerçevede İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığım görüşmede konunun tüm detaylarını ele aldığımızı ifade etmek isterim.

Adana ve Giresun'daki görüntülere anında müdahale edildiği,  daha başlar başlamaz maç sırasında tribünlerin büyük ölçüde uygun hale getirildiği, sorumlular hakkında işlem yapıldığı bilgisini paylaşan sayın bakanımız, bundan sonra böylesi bir görüntünün ortaya çıkması durumunda ilgili valiler hakkında dahi soruşturma açılacağını da özellikle vurgulamıştır.

AK Parti Samsun kadroları olarak bugüne kadar şehrimizi ilgilendiren her konunun takipçisi olduk. Samsunspor’umuzla ilgili hususların da yakından takipçisi olduğumuzu  ve olacağımızı da çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere tüm kulüplerin yetkililerini de sorumlu davranmaya davet ediyorum. 

Bu şehrin siyasileri olarak daima kulübümüzün yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile son haftaya girilirken takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum ve diyorum ki:
Son ana kadar mücadeleye devam.

Av. Ersan AKSU 

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Menderes AYDINOGLU 2021-05-02 14:52:24

dostlar alisveriste gorsun derler buna yrsen tabii

Avatar
Lal 2021-05-02 18:23:09

Sayın Aksu durumu kurtarmaya çalışıyorsun ama kurtarmaya çalıştıkça batıyorsunuz. Bu statlara seyirci sadece bu hafta değil haftalardır alınıyor bugüne kadar Neredeydiniz

Avatar
Yns 2021-05-02 15:02:53

Samsun milletvwkilleri ne iş yapar bu memeleket için nerdeler niye gözükmüyorlar samaunum kaderiyle oynuyorlar dize daha ne benden nede ailemden oy moy yok benim gibi binlerce kişi böle düşünüyordur. Ama sizin zaten umrunuDa değil yazık

Avatar
HÜSEYİN 2021-05-02 16:11:23

Kamuoyunun gazını almaya yönelik aciklama kokaymi stada girmek bahcesine girmek bile mumkun değil belki parasutle inmislerdir

Avatar
Bafralı55 2021-05-02 14:35:19

MIŞ MIŞ

Avatar
zafer 2021-05-02 15:40:45

taraftar olarak bende 2 takım ve şehirden şikayetçiyim yasaklar neye göre uygulanıyor.

Avatar
Dursun çoğan 2021-05-02 20:52:41

Bundan sonra akp ye oy yok bende herşey su istimal ediliyor

Avatar
yazıcı 2021-05-02 20:05:38

ya he he eski maçlarda aynıydı.. hangi yasak işledi bunlara şimdide yok mudahale edildi yok uygun hale getirildi.. maç bitene kadar o adamlar ordaydı.. sizin uygunluğunuz onların rahat etmesi içinse inanalım yoksa yalan söyleyip kendinizi kandırmayın bizi kandıramıyorusunuz..