banner388

Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın MARİUS'A HAYRAN KALDI

Sergen Hoca, "Samsun deplasmanı zor bir deplasman. Onların da kazanması gereken bir maçtı. Neleri yanlış yaptık, bunları değerlendireceğiz. Samsunspor'un forveti Marius çok iyi bir oyuncu" dedi. 

Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın MARİUS'A HAYRAN KALDI

Sergen Hoca, "Samsun deplasmanı zor bir deplasman. Onların da kazanması gereken bir maçtı. Neleri yanlış yaptık, bunları değerlendireceğiz. Samsunspor'un forveti Marius çok iyi bir oyuncu" dedi. 

13 Şubat 2024 Salı 12:34
Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın MARİUS'A HAYRAN KALDI

Samsunspor Haber - Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, kırmızı beyazlı ekibin genç forveti Marius Moundmadjil'e hayran kaldı. Oyunun büyük bir bölümünde savunmalarını güçlü fiziği ve mücadeleci oyunuyla yıprattığını söyleyen Sergen hoca, "Stoperim Naldo'yu Marius yüzünden oyundan almak zorunda kaldım. Çünkü sarı kartla oynuyordu ve Marius'la sürekli ikili mücadeleye maruz kalıyordu" dedi. 

SAMSUN ZOR BİR DEPLASMAN 

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Samsunspor maçını kaybetmelerine rağmen puan cetvelindeki yerlerinin kötü olmadığını söyledi. Sergen Hoca, "Samsun deplasmanı zor bir deplasman. Onların da kazanması gereken bir maçtı. Neleri yanlış yaptık, bunları değerlendireceğiz. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama puan cetvelindeki yerimiz kötü değil. Bundan sonraki maçlara odaklanacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2024-02-14 08:42:20

evet müthiş ama rakibi bazen afrikada ağaç sanıyo rakibin üzerine basıp çıkmaya çalışıyo...cırmalıyo vuruyo dirseği..her an kırmızı yiyecek bir YETENEĞE SAHİP

Avatar
Adil Saka 2024-02-14 13:55:11

Hayellerimde Samsunsporda hep golcü bir Kara Boğa olsun derdim bu Marius çok genç olsada hırsı mücadelesi yetenekleri tam olmasada Kara Boğayı andırıyor.Rakip defansları çok yıpratıyor.

Avatar
Atila Başaran 2024-02-13 13:07:09

Sergen hoca 3 puanı alır geliriz gibi bir konuşman vardı taraftara söz verdim gibi burası samsun vede takımı samsunspor,dur dereyi görmeden paçayı sıvama biz bitti demeden asla bitmez

Avatar
Ogün 55 2024-02-13 13:37:26

Marius gerçekten güçlü ve harika bir Forvet.Ben Ne Dizekoyla ne de icardile değişirdim şahsıma .Başkana ilerde para kazandırır böyle devam ederse.Sergen Hocada zeki ve Kurt bi Hoca hemen farketmesi doğal.İnşAllah unutulmazlar listesine girer Mariusumuz Samsun’da.

Avatar
Ahmet gonca 2024-02-13 13:57:44

Sayın Sergen kardeşim önceden konuşulanları ve sonradan insanları tedirgin etmeye gerek yok çıkarsın maçını oynar yener yenilirsin hiç önemli değil ama milleti galyana getirmenin de hiç anlamsız olduğunu biliyor musun sadece futbol yener yenilirsin kazanır kaybedersin önemli olan bıraktığın izdir ne demişler deniz gider kum kalır seni seven insanları da kendine daraltma seni seven insanları da kendini üzme Gerek yok maç oyna olay bitti

Avatar
Cem Demir 2024-02-13 20:38:48

Yavaş yavaş kendini buluyor. Gisdol onda bayağı ısrar etti demek boşuna değilmiş. Atletik ve güçlü bir fiziği var ancak çevre kontrolü zayıf.

Avatar
Cemalettin Özcan 2024-02-20 13:37:49

Yorunum Yapan sn.Selahattin Öztürk
Siz futboldan anliyormusunuz yoksa iş olsun diye yorum mu yapıyorsunuz?
Ayıp yahu Mariys gibi bir santraforu herkes beğeniyor bur tek siz beğenmiyorsunuz. Samsun spor lu olmayabilirsiniz ama kötülemek çok yanlış.
Marcus bugün Turkiyede en iyi santrafordur tavsiye siz iyi gözle izleyin derim.

Avatar
Çelik Kaptan 2024-02-13 23:02:27

Sergen Hoca ya maçtan önce yaptığı o talihsiz konuşma için SAMSUN HALKI OLARAK TEŞEKKÜR ETMELİYİZ.
Oyuncuları ve seyirciyi hırslandırdı ve maçı kazanmamızı sağladı.