banner388

Altıparmak; “tüm takımlar içeride ve dışarıda bize önlem alıyor”

Mehmet Altıparmak antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu

Altıparmak; “tüm takımlar içeride ve dışarıda bize önlem alıyor”

Mehmet Altıparmak antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu

23 Eylül 2021 Perşembe 19:03
Altıparmak; “tüm takımlar içeride ve dışarıda bize önlem alıyor”


“Tüm takımlar içeride ve dışarıda bize önlem alıyor”


Önümüzdeki maçlarda takımın toparlanacağını söyleyen Altıparmak “7 günde oynadığımız 3 maçtan 4 puan çıkartabildik. Bu süreçte kullanamadığımız ve sakatlığı bulunan oyuncular hep orta saha oyuncuları oldu. Diomande, Savicevic, Cihan Kahraman ve Gökhan Karadeniz’in sakatlıkları üst süte geldi. Zaman zaman Yasin Öztekin’i ortada kullandık ama bu hafta itibariyle oyuncularımız sakatlıktan döndü. Bundan sonra daha farklı olacak diye düşünüyorum. Daha önce 5 takımla şampiyonluk yaşadım. ‘Rakibe önlem almayız’ diye bir şey söylemedim. Rakibin analizlerini iyi ve kötü yönlerini araştırıyoruz. Birinci amacımız kendi oyunumuzu oynamak. Biz Samsunspor’uz. Herkes içeride veya dışarıda oynadığımızda bize önlem alıyor. Biz de onlara karşı önlemimizi alıyoruz ama bazen nasıl ilk 3 maçta iyi oynadık, uyguladıysak son 2 maçta ise bunu uygulayamadık. Böyle şeyler futbolda var” diye konuştu.



"Önceki 5 şampiyonluğu böyle yaptık"

“14 senedir yaptığım işi sanki burada ilk defa söylüyormuşum da yapıyormuşum gibi algılanması ve söylenmesi, bunun üzerinden insanları bizim üzerimize yollaması gibi bir durum var. Yoksa benim umurumda değil. İstediğinizi de yazabilirsiniz. Önceki 5 şampiyonluğu böyle yaptık. Burada da böyle yapacağız. Bunu da böyle yapacağız. Eleştirilere açık olmasak toplantı yapmayız, konuşmayız. Her şeye çok açığız” şeklinde konuştu.
 

İSTİFA ÇAĞRISINA YANIT 


Taraftarların sosyal medyadan ‘istifa’ çağrısına karşılık Altıparmak, 
“Sosyal medya dediğiniz kim? Kim yazıyor bunları? Çok destekleyenler de var. İnsan nasıl görmek istiyorsa öyle görür. Biz oralar ile çok uğraşmıyoruz. Tek amacımız Samsunspor ile başarılı olmak, şampiyon olmak. Biz bunun için çalışıyoruz. Herkesten daha fazla üzülüyoruz. Bursaspor mağlubiyeti ve Gençlerbirliği mağlubiyeti bizim açımızdan olmaması gereken bir şeydi. Maç başına 2 puan ortalamasını tutturduğunuzda bu ligde şampiyon oluyorsunuz. 5 maçta 7 puan topladık. 3 puan eksiğimiz var. Bunu da bir deplasman galibiyeti ile gidereceğiz. Daha sonra da lig tamamen başlamış olacak. Sezon başında ilk 5 maçta en kötü 10 puan alacağımızı öngörmüştük. Kafamızda Kocaeli ve Gençlerbirliği maçının galibiyetleri vardı. 11 puan da bizim için kötü değildi. Hedeflediğimiz puanın altında kaldık. Biz bunların çok üstesinden geldik yine geleceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 24.09.2021 00:45
Anahtar Kelimeler:
AltıparmakSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nail Kulaç 2021-09-24 03:42:39

hocamıza güveniyorum sampiyon olamasakta süper lige yükselecegiz ve oynanan maclardan keyif alıyorum gecen yılki macları gecin hep geri pas hep geri pas

Avatar
Can 2021-09-24 07:18:46

Önlem alıyorsa sende bi zahmet önlemini al hocaa böyle boş konuşmanın kimseye faydası yok

Avatar
TALİP AYDIN 2021-09-24 08:20:11

Bırak palavrayı, takıma paldır küldür top oynatıyorsun.

Avatar
Bozok 2021-09-24 09:38:18

Bir an önce istifa et. Sen hikaye okuyarak samsunlu yu uyutma. Takım da ruh yok sende ruh yok yılmaz Vural gibi biri lazım.

Avatar
nickmickyok 2021-09-24 10:04:11

bu nasıl açıklamadır ya ; Herkes içeride veya dışarıda oynadığımızda bize önlem alıyor. almayacak da napacak acaba , buyrun geçin bize 3-4 atın mı diyecek ? anlaşılan bu sene de süper lig hayal görünüyor Atatürk armalı takımımıza.

Avatar
Ercan 55 2021-09-24 10:07:25

Hocam ertuğrul sağlam hocada aynı bahaneyi söylüyordu artık geçin bu tür boş muhabbetleri. İcrat gösterin. Defans bitik bizim halısaha takımı bile savunmayı rahatlıkla geçer. Atı alanlar geçecekleri yeri geçti bile biz hiç acele etmeyelim gerek yok lig bitti zaten.

Avatar
55 2021-09-24 10:42:50

Evet avarajlarini düzeltmek için özel tedbir alıyorlar siz neyapiyor sunuz.

Avatar
Pala Remzi 2021-09-24 18:03:12

Deli saçması gibi olmuş, duyda inanma misali .Topmu oynuyoruz da önlem alıyorlar ,en dökük takım şu an itibariyle Samsunspor