banner388

Altıparmak, 'Futbolda yenilmek var ama böyle yenilmek yok' dedi: Özür Diliyoruz

Bursaspor karşısında kendilerine yakışmayan bir futbol ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Öncelikle üzgünüz. Bizi sevenlerden de özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir futbol ve bize yakışmayan bir sonuç aldık. Beklemediğimiz sonuçtu” dedi.

Altıparmak, 'Futbolda yenilmek var ama böyle yenilmek yok' dedi: Özür Diliyoruz

Bursaspor karşısında kendilerine yakışmayan bir futbol ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Öncelikle üzgünüz. Bizi sevenlerden de özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir futbol ve bize yakışmayan bir sonuç aldık. Beklemediğimiz sonuçtu” dedi.

16 Eylül 2021 Perşembe 11:06
Altıparmak, 'Futbolda yenilmek var ama böyle yenilmek yok' dedi: Özür Diliyoruz

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Bursaspor karşısında kötü oyuna ve skora fazlasıyla üzüldüklerini söyledi. Altıparmak, “Biz takım olarak geldiğimiz günden beri hazırlık maçları da dahil ilk defa takımımızı bu kadar kötü gördük. Tanıyamadık da diyebilirim. Ama futbolda bunlar var. Bunlar bizim için büyük bir ders olacak. Sezonun dersi diyebilirim. Futbolda mücadele etmezsen rakip kim olursa olsun mağlup olursun. Çünkü isimler oynamıyor. Biz bugün belki maçın 30 ile 45 arasını iyi oynadığımız bir dönem oldu. Maç 1-1 iken 45+3’üncü dakikada o golü atıp içeriye 2-1 önde girebilseydik belki daha farklı bir maç olabilirdi ama Bursaspor takımı özellikle ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra bizim aslında oynayıp üretmemiz gerekirdi" dedi. 

BUNU UNUTUN 

Altıparmak, "Oyunu tek kaleye döndürdük ama ataklarımız da çok fazla değildi. Biz böyle oynamamalıydık. Maç skor olarak bizi çok üzdü. Mağlubiyet futbolun içinde var ama bu kadar kötü oyun ve skor bizi fazlasıyla üzdü. Artık Pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var. Bu maçı unutup o maçın hazırlıklarına başlayacağız. Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma haline geldi. Bu sergilediğimiz oyunu biran önce silip artık üzerimizden atmamız gerekiyor. Oyuncularıma tek söylediğim, ‘Bunu unutacağız. Mücadele etmeden maç kazanılmaz’ Futbolda yenilmek var ama böyle yenilmek yok. Onun için biz daha çok mücadele edeceğiz, daha çok kenetleneceğiz. Bugünden sonra da artık Pazar günü oynayacağımız maça hazırlanacağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANAN 2021-09-16 17:10:23

Yahu hocam samsunspora malumların nasıl bir oluşum içinde olduğunu bilmiyorsun sen...BÖYLE TAKIMLARA KARŞI MAÇ ÖNCESİ VEYA MAÇ SONRASI MUTLAKA DOPİNG KONTROLÜ İSTEMELİYİZ!.....şimdi kocaeli ve bursa gibi kötü iki takım ilk galibiyetini bizden aldı ...KOCAELİ BİZDEN SONRA ZAYIF BOLUDAN İKİ TANE YERKEN SAHADA DÖKÜLDÜ YANİ TAM BİR DOPİNG SONRASI GÜÇSÜZLÜK DURUMU VAR!
DOPPİNGGGG!!....YAPAN TAKIMLARDA GÖRÜLEN BİR DURUM. BİZE KARŞI BU KADAR MOTİVE VE OLAĞANÜSTÜ BİR GÜÇLE OYNAYAN BU İKİ TAKIMIN BAŞINDA DA MALUM TRBZNLARIN OLMASI ŞÜPHELERİ DAHA DA GÜÇLENRİDİYOR.....YANİ BÜTÜN AMAÇ BİZE KARŞI MUTLAKA GEREKİRSE DOPİNG DAHİL KAZANILMASI YANİ BÜTÜN OYUN BİZİM ÜZERİMİZE GİBİ GELİYOR BANA

Avatar
muzaffer keskin 2021-09-16 13:40:29

özür dileme istifa et hemen senin oyuncu değiştirme huyun yokmu iki değişiklikle oyunu tamamladın

Misafir Avatar
Zco 2021-09-16 16:55:58 @muzaffer keskin

Aynen hocam, sana katılıyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
55555555 2021-09-16 11:55:53

Takım da defans Burak hariç sıkıntı.tomane ve ileri gol yolları sıkıntılı.ayaga pas sıkıntı yada çok yavaş hızlı çıkamıyoruz.kazanma hırsı yok.karsı takımı ufak görme var.kornerler sıkıntı.taraftarımız kendi sahamızda yeteri destek vermiyor stadımız boş.daha çok yenilecegimiz maçlar var bu belli oldu.hakkımızda hayırlısı playof olur bence.

Avatar
Orhan görer 2021-09-16 19:58:37

Evet böyle yenilgi yok ama böylede takım yönetmek yok elinde geniş kadro var sıradan bir takımla oynargibi yada hazırlık maçı yapargibi oyun oynatiyorsun galibiyete susamış bir takıma karşı basık bir futbol oynatiyorsun atağa kalkıyoruz bursa bastırıyor rahat bir şekilde orta sayı geçiyor ilk onbiri eleştiriyorum ama rahat 3 futbolcu vardiki vasat desem yeri osma Ali Burak Sinan diyecek hiç bir şeyim yok mücadeleci bir futbol sergilediler bu teknik adamla olacak iş deyil kolay kolay bir teknik adam eleştirmen elestirmeyide sevmem geçen yılın Ertuğrul saglami bu taraftar ve kendini taraftar zannedenler yuhaladilar 73 puanla ligi avarajla 3 cuncu sırada bitiren bir adamı yuhalayarak gönderdiler başkan Yıldırım orada sahip cikmaliydi hocaya şu anki durumumuz 4 de 2 yaptık ben inanıyorum ki eski hocayla olsaydık belki puan kybimiz olurdu ama mağlup olacağımızı sanmıyorum bu bizim şu an iyi durumumuz ama yarınlarımız umutsuz dah zor günlerimiz olacak bu futbol anlayışımızla kadroya kimse bahane bulamaz çünkü kadromuz çok çok iyi sadace taktik ve kadro kurma hataları var samsun geriye oynarsa kaybeder ve kaybetmeye mahkumdur herzaman açık futbol ve atak futbola kazanırsın bu işin sonu nereye gider beli deyil ama hiç de iyi yere gideceği yok ama olan yine samsunspora ve samsunspora gönül veren lere olacak birileri istifa ederler özür dileriz hatalı benim der ve parasını alır giderler bu samsun camiyasi böyük bir camiya kimse Samsun'un hayeleriyle olnamasin burada tek samimi bir adam varsa başkan Yıldırım bey dur bu adamda biktirmayin başkanımıza saygılarla başkanım yol yakınken erken mudayle iyidir böyük Samsunspor için herşey