banner388

Altınordu'ya dikkat 

BŞB. Erzurumspor galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu tablonun İzmir’de Altınordu karşısında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Altınordu'ya dikkat 

BŞB. Erzurumspor galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu tablonun İzmir’de Altınordu karşısında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

13 Şubat 2018 Salı 12:47
Altınordu'ya dikkat 

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, son haftalarda aldıkları başarılı saha sonuçlarının yanı sıra futbol olarak da grafiklerinin yükseldiğini söyledi. BŞB. Erzurumspor galibeyetinin takım üzerinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu tablonun İzmir’de Altınordu karşısında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 
İYİ TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ

Bununla ilgili olarak çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini de sözlerine ekleyen Çakır, “Rakibimiz ligin iyi takımlarından. Özellikle bu dönemde tempolarını artırdılar. Her iki takım içinde çok zor bir maç olacak. Samsunspor olarak önceliğimiz Altınordu’dan yenilmeden dönmek. Olursa galibiyetimiz mükemmel olur. Haddimizi bilerek oynayıp İzmir’den en iyi sonuçlarla ayrılacağız” şeklinde konuştu.

KRİTİK MAÇLAR 

Bir ayda oynayacakları birbirinden zorlu ve ligde ki hedeflerini belirleyecek hayati maçların olduğuna dikkat çeken kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, ”Bu noktada bizim futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Hayati maçlar oynayacağımız bu dönemden en az hasarla ayrılarak puan sıralamasında iyi yerlere gelmek istiyoruz. Taraftarlarımıza her zamankin daha çok ihtiyacımız var” dedi.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2018-02-13 14:57:16

altınordu taş gibi takım olmuş gençlerle tecrubeliler tam bir takım olmuş altınordudan fark yemeyelim 1 puan alabilirsek çok iyi 3 puan olursa super olur engin hoca hak etmeyen koşmayana forma vermesin

Avatar
smsn 2018-02-13 13:22:06

altınorduyu yeneriz şimdiden deyim..

Avatar
Aytekin_tr 2018-02-13 16:48:52

Takımımız hem fizik hem moral olarak güçlendi, bu ligdeki bütün takımlarla baş edebilecek güçteyiz yeter ki moraller yerinde olsun.

Avatar
samsun55 2018-02-13 17:29:14

Altınordu çok iyi takım ilk maçta ki hataya düşmeyelim ilk maçta kontradan yedik golleri ize altınordu maçını seyrederseniz kontradan attılar golleri rize gibi önde baskı kurmaya çalışmak kötü sonuç doğurabilir çok hızlı oyuncuları var ve özellikle sol kanatlarına ara pasları ile gol atıyorlar iyi kaçırıyorlar oyuncularını..kesinlikle chibuike oynatılmamalı 1 kişi eksik oynarız koşan gençler oynamalı maçta oğuz gürbulak oynamalı orta sahada iyi koşuyor chibuike oynarsa koşmaz ve orta saha boş kalır..eğer sabırlı oynarsak altınorduyu yenebiliriz aksi halde fark yeriz önce sabırlı oynamalıyız..kanatlarda ki adamları iyi kaçırıyorlar dikkat etmemiz gerekiyor..

Avatar
ali er 2018-02-14 17:31:31

Altınordu karşısına çok koşan yürekli oyuncular çıkalım.Altınordu çok formda bizi farklı yenebilerler.Bizde çok iyi oynamıyoruz.