banner388

Alman teknik adam, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu ... Markus Gisdol  ENERJİMİZ  YOKTU 

Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, “Açıkçası bugün istemiş olduğumuz performansı gösterdiğimizi düşünmüyorum. Tabii özellikle bunu ilk yarı için söylüyorum. İlk yarıda performansımız kötüydü, enerjimiz gücümüz neredeyse yoktu" dedi.  

Alman teknik adam, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu ... Markus Gisdol  ENERJİMİZ  YOKTU 

Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, “Açıkçası bugün istemiş olduğumuz performansı gösterdiğimizi düşünmüyorum. Tabii özellikle bunu ilk yarı için söylüyorum. İlk yarıda performansımız kötüydü, enerjimiz gücümüz neredeyse yoktu" dedi.  

17 Mart 2024 Pazar 19:25
Alman teknik adam, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu ...  Markus Gisdol  ENERJİMİZ  YOKTU 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, “Açıkçası bugün istemiş olduğumuz performansı gösterdiğimizi düşünmüyorum. Tabii özellikle bunu ilk yarı için söylüyorum. İlk yarıda performansımız kötüydü, enerjimiz gücümüz neredeyse yoktu. İkinci yarıda biraz daha iyi bir performans gösterdik. İlk devrede çok basit bir gol yedik, golden sonra geri gelmeye çalıştık. İkinci yarıda almış olduğumuz bazı tedbir ve oyuncu değişiklikleri vardı. O tedbirlerden bir tanesi de Alim’i ikinci forvet gibi kullanmam oldu" dedi. 

GERİ GELMEK İSTEDİK AMA 

Gol sonrası geri gelmek adına bazı pozisyonlar ürettiklerini dile getiren Gisdol şunları söyledi; Ama çok fazla da değerlendirdik diyemem. Geri gelmek istedik, goller bulmaya çalıştık ama ne yazık ki bugün gerçekleşmedi. Ve sonucunda da kaybettik. Ocak ayından beri uzun süredir oyuncularım gerçek anlamda bir tatile girmemişlerdi ve dinlenememişlerdi. Çok fazla oyun oynadık ve takımım her geçen hafta bunu çok iyi bir şekilde gösterdi. Biliyorum ki bu şekilde performans göstermek çok güç ve enerji gerekiyor.

İYİ DİNLENMELERİNİ SÖYLEDİM 

Bu sebeple milli arada oyuncularıma iyi dinlenmelerini söyledim. Kafalarını dinleyip, güzel bir şekilde dinlenip bu şekilde geldiklerinde kesinlikle ligin geriye kalan 8 maçında en iyi performansı göstereceklerinden şüphem yok. Bugüne kadar oyuncularım mükemmel performans gösterdiler. Sözlerimi bitirirken Lubomir Satka'yla alakalı bir şeyler söylemek istiyorum. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Ciddi olmadığı gibi milli takımına gidip oynayabilir. Çünkü bu onun hayaliydi. Ve milli takımdan döndükten sonra  bize de en iyi katkıyı vermek için ligin geri kalan 8 maçında da oynayabilir” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Adnan kökçe 2024-03-17 21:30:47

Lütfen iki hatadır Osman bu kadar sabır ne takımın işine etti bu

Avatar
Ertuğrul 2024-03-18 05:26:38

Yanlış 11, yanlış takım Markus hoca
Yanlış, yanlış, yanlış, yanlış!!!!!
Fofana ile ilgili takıntın nedir senin?
Bu adam en az 45 dakika oynayabilir.
Hemen hemen bütün maçlarda son dakikalarda oyuna alıyorsun!!!!!
Muja, Raman ve Fofana neden aynı anda sahada olamıyor? Bunlar pas yaparak pozisyon yaratacak futbolcular

Avatar
Selahattin 2024-03-17 19:43:01

Sana güveniyoruz hocam

Avatar
Adem 2024-03-17 23:13:33

Sezon Başından Bugün Kadar Seyrettiğim Maçlar içerisinde Bu Kadar Rezil bir kadro hiç görmemiştim..

Avatar
Metin Öz 2024-03-18 01:17:21

Hocam analiz ekibiniz zerre kadar hatay sporu analiz edemedi oyuncu gurubu arma ve formaya Mersin'de çok açık bilerek ihanet ettiler. Sizde kenardan oyuna müdahale katkı veremediniz.Bu yenilgi çok yönlü sorgulanmalı oguncular sabaha yeteneksiz beceriksiz vurdum duymaz oyun disiplini sıfır.Bu yenilgi Pendik maçı ile devam edecektir.Sanki 6 aydır maaş prim alamamış gibi kasten oynamayarak farklı yenildiniz aldığınız trilyonlar size helal değil farlı yenilgide kasıt var.

Avatar
Birol TUNA 2024-03-17 21:30:25

Ruhsuzluk, kötü futbol ve isteksizlik. Yazıklar olsun. Her maç artık final!

Avatar
ÇETİN 2024-03-18 12:05:04

Ruh ve enerji ve de teknik yok...hatay oynadı.. biz seyrettik..bu nasıl bir oyun...yoksa bu adamlar başka meslekten mi...????!!!??? yoksa bunlar marangoz mu..????? bu şehre bu yapılır mı...????

Avatar
AHMET 2024-03-26 14:13:58

HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTI HOCA BU SEFER HEPİMİZ MACTAYDIK VE SEYRETTTİK CANLI DEFANS BU KADAR BASİTKEN BU HATA VE KENARDA AS OYUNCULARI RİSKE ATTI