banner388

Alkışlar Okan Dernek'e

Kırmızı beyazlı ekibin orta sahadaki dinamosu Okan Dernek, son haftalardaki başarılı performansını Bayrampaşa karşısında attığı golle taçlandırdı.

Alkışlar Okan Dernek'e

Kırmızı beyazlı ekibin orta sahadaki dinamosu Okan Dernek, son haftalardaki başarılı performansını Bayrampaşa karşısında attığı golle taçlandırdı.

18 Mart 2019 Pazartesi 10:39
Alkışlar Okan Dernek'e

Yılport Samsunspor’un orta sahadaki dinamosu Okan Dernek, son haftalardaki başarılı performansını Bayrampaşa karşısında attığı golle taçlandırdı. Kırmızı beyazlı oyuncu, hem savaşçı kimliği hem de istekli görüntüsüyle taraftarında adeta sevgilisi haline gelmiş durumda. Bayrampaşa maçında attığı golden sonra ki sevinci zaten her şeyi ortaya koyuyordu.

ÇOK ANLAMLI BİR GALİBİYET

Kırmızı beyazlı oyuncu, Bayrampaşa karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Okan Dernek, “Tabi ki benim de gol atmam güzel oldu ancak; burada önemli olan takımımızın kazanması. Zirve yarışında iddiamızı devam ettirmemiz için kazanmamız ve bunu alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Son 7 maçımızda Bayrampaşa maçı gibi çok zorlu geçecek. İnşallah her şey istediğimiz gibi gelişir ve hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerim 2019-03-18 15:37:36

Okan bir tane.

Avatar
Samsunspor55 2019-03-18 16:43:30

Okan adamsin sen.iyiki varsin

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-18 20:23:06

ALKIŞLAR İLYAS'A. HELAL SANA İLYAS.

Avatar
Kenan3455 2019-03-18 21:41:28

Maçı izlemek için bu muhteşem atmosfer i görmek için Samsun'un kilometrelerce uzaklıktaki ilçesinden gelen binlerce çocuk taraftara bu muhteşem galibiyet yaşattığın için sağol Okan.

Avatar
Hasan 6255 2019-03-18 23:36:10

Teşekkürler Samsun Haber (!) Olumlu olmasına,hakaret içermemesine rağmen sadece yönetim ve teknik kadroyu eleştirmediğim için bir haftadır yorumlarımı yayımlamiyorsunuz. Geçmiş yönetimlerin yanlışlarını yazmam sizi niye rahatsız etti anlamadım . Onun için telefonumdan uygulamanızı siliyorum ve size yolunuzda başarılar diliyorum...