banner388

Alkışlar Melih'e  

Soner Gönül'ün yerine Altınordu karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan genç sol bek, savunmadaki görüntüsüyle güven verirken; hücuma olan desteğiyle de taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. 

Alkışlar Melih'e  

Soner Gönül'ün yerine Altınordu karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan genç sol bek, savunmadaki görüntüsüyle güven verirken; hücuma olan desteğiyle de taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. 

26 Nisan 2022 Salı 16:44
Alkışlar Melih'e  

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın Altınordu karşılaşmasında ilk on birde şans tanıdığı genç oyunculardan Melih Altıkulaç, mücadelesi ile tribünlerin beğenisini kazandı. Soner Gönül'ün yerine Altınordu karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan genç sol bek, savunmadaki görüntüsüyle güven verirken; hücuma olan desteğiyle de taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. Melih Altıkulaç, kazanılan Altınordu maçının ardından tribünlere koşarak galibiyet coşkusuna ortak oldu. 

UMUT VERDİ 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sezon başından bu yana Melih Altıkulaç'a neden şans verilmediğini sorgulamaya başladı. Genç oyuncuların kazanılması görüşünde birleşen Samsunsporlu taraftarlar, Altınordu karşılaşmasında forma giyen diğer genç isimlerinde mücadelesinin gelecek adına umut verici olduğunu söylediler. Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da, "Oyunun sonunda değiştirecek oyuncu bulamadım. İstatistiklere baktım, biz her alanda öndeydik. Polat ile Melih'i değiştirdik. Arada da Tallo'yu oyuna soktuk. Oyundan çıkaracak oyuncu bulamadık. Oyuncularıma bu güzel mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4 tane vazgeçemeyeceğimiz oyuncumuz vardı, Fofana, Hasan, Tomane ve Vukan. Onların yanına oynamayan oyuncuları inşa ettik" dedi. .

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Ozcan 2022-04-26 20:55:53

Sahanın yıldızı ve kazanımımiz Melih Altikulac olmuştur.
Soner den çok çok iyiydi.

Avatar
Ertuğrul 2022-04-27 00:44:07

Fofana her maçta iyi, özellikle yaptığı asistler tek kelimeyle muhteşem. Seneye Fofana' yı anlayacak golcü oyuncu bulsunlar, kesin gol kralı olur

Avatar
Burak55 2022-04-27 09:06:03

Soner kazmasinin yerine ancak adam bulabildiler helal olsun.bu takım bu yüzden bu halde bu çocuk sabırla bekledi nihayet ancak keşfedildi.sonere 4 çeker.

Avatar
Emrah Gürbüz 2022-04-27 12:52:08

Soner taç atışlarını bile kullanamıyor derhal gitmeli. Futbolu heyecanla azimle oynayanlar kalsın baş tacı.

Avatar
EREN 2022-04-26 23:28:12

çarpim senin vukan anlayışına

Avatar
Birol TUNA 2022-04-27 03:53:17

Bu hafta daha iyi bir takım izledik. Herkes maçın içindeydi. Nurullah daha iyi çalıştırılmalı... Altınordu'dan alınacak çok dersler var, çok iyi bir takım.

Avatar
Karabas Markisi 2022-04-27 10:45:51

Allah Allah biz başka maç, başka oyuncu mu izledik? Bir çiçekle bahar olmaz diye atasözü varken, Melih ne yapmış, ne oynamış da methiyyeler düzüyorsunuz?