banner388

Ali ve Soner'e  çılgın transfer teklifi... 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. 

Ali ve Soner'e  çılgın transfer teklifi... 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. 

09 Ocak 2022 Pazar 20:05
Ali ve Soner'e  çılgın transfer teklifi... 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bugün Antalya kampında gerçekleştirdiği online basın toplantısında genç savcunma oyuncuları Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. Genç futbolcularının gelecekte takımlardına büyük katkı sağlayacaklarına inandığını ifade eden Başkan Yıldırım, "Sağ beke Türk bir oyuncu aldık. Ayrıca Almanya’dan da 1 Türk orta saha oyuncusu aldık. Yani 3-4 yabancı, 3-4 tane de Türk oyuncu olarak transfer dönemini kapatacağız" dedi. 

ZOR BİR DÖNEMDEYİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Bu çok zor bir dönem. Hayatımda böyle bir transfer sezonu görmedim. Lig başladı transfer açılmadı. Takımlar aldıkları oyuncuları oynatamıyorlar. Bu kötü ortamdan en az zararla çıkmak istiyoruz. 1 çok yönlü ve duran top kullanabilen bir orta saha bakıyoruz. Melunovic ve Boli’yi göndermek istiyoruz. Gerekiyorsa Çinari’yi göndermek istiyoruz. Diomande sezonu kapattı, menajeriyle anlaştık ve bu hafta kontratını donduruyoruz. 4 tane yabancı göndermeye çalışıyoruz. Bunun yerine 3-4 yabancı alacağız" diye konuştu.  

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 09.01.2022 20:23
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman GEÇGEL 2022-01-10 00:12:29

Bunlara para veren varsa hemen sat.....

Avatar
fatih can 2022-01-10 12:20:13

buyuk baskan bunların ıkısıne kımse 10 mılyon euro vermez benden sana tavsıye bunların ıkısını gonder paranı kurtar acıl bunların ıkısde bal yapmaz arı

Avatar
EREN 2022-01-10 10:19:08

saviçeviçi ne yapacan turşusunu mu kuracan! çinarı bile bundan on kat iyidir bea..sen savi den para kazanacağını sanıyorsan kimse almaz bunu senden başka biraz futboldan anlıyorsan...adama o kadar algı yapıyorlar algılardan bile yararlanamıyo uşak!

Avatar
Nihat Gök 2022-01-10 12:34:38

Satinda ikinci lig yukselmegurubu garanti olsun ali bu takımın en iyisi soner gitsin aliyi satan butaraftara nasıl hesap verecek