banner388

Ahmet Cebe: Yenilmeden dönmeliyiz

Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Ahmet Cebe, Gazişehir deplasmanından yenilmeden dönmeleri gerektiğini söyledi.

Ahmet Cebe: Yenilmeden dönmeliyiz

Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Ahmet Cebe, Gazişehir deplasmanından yenilmeden dönmeleri gerektiğini söyledi.

20 Ocak 2018 Cumartesi 12:22
Ahmet Cebe: Yenilmeden dönmeliyiz

Samsunspor Haber – Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Ahmet Cebe, Gazişehir deplasmanından yenilmeden dönmeleri gerektiğini söyledi. Kırmızı beyazlı oyuncu, “Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Bulunduğumuz durum belli. Çok da iyi hazırlanamadık maça. Bugünden itibaren tamamen maça odaklanacağız. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü bizden 1 puan yukarıda ve direkt rakibimiz. Bu maçtan en az 1 puan alırsak, 1 hafta sonra oynayacağımız Manisaspor maçını yeneceğimizi düşünüyorum” dedi.

İŞİMİZE ODAKLANDIK

Gazişehir ve sonrasında oynayacakları Manisaspor maçlarının çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Cebe, “İlk 2 maçta alacağımız güzel sonuçlar şehri ayağa kaldırabilir. Destek kampanyasına herkes elinden geldiğince destek veriyor. Valimiz ve belediye başkanlarımız da destek oluyor. Daha da iyi olabilir. Futbolcular olarak bundan sonra sadece işimize odaklanmamız gerekiyor. Daha kötü günler de gelebilir. Bunların yaşanmaması ve Samsunspor’u hedeflediği yerlere taşımaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-20 12:30:35

Hadi bakalım. Vurduğunuz gol olsun.

Avatar
smsm 2018-01-20 13:50:54

acılen kulübe başkan lazım.. bu yardımla kampanyayla yürümez bu futbol işi bir yerde patlak ve tıkanma yapar..koca şehirde başkan adayı çıkmıyor..

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-20 14:53:42

Siz Aslanlar gibi çıkıp oynayin ve inanın gerisi zaten gelir.
Kulübümüze bu zor günde yeterli yardımı yapmayan is adamlarına yazıklar olsun.