banner388

Aday çıkmazsa ne olacak?

Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda bir başkan adayının çıkmaması durumunda kongrede seçilecek divan kurulu, mevcut yönetimin görevine devam etmesi yönünde karar alacak. 

Aday çıkmazsa ne olacak?

Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda bir başkan adayının çıkmaması durumunda kongrede seçilecek divan kurulu, mevcut yönetimin görevine devam etmesi yönünde karar alacak. 

25 Aralık 2017 Pazartesi 14:19
Aday çıkmazsa ne olacak?

Samsunspor Haber - Samsunspor'da 20 Aralık tarihinde çoğunluğun sağlanamadığı gerekçesiyle 28 Aralık'a ertelenen kongresine sayılı günler kaldı. Ancak ortalama 72 saat sonra kırmızı beyazlı ekip, tarihi bir kongreye girecek ancak şu ana kadar aday olacağını açıklayan kimse yok. Peki aday çıkmazsa ne olacak ? Kırmızı beyazlı  taraftarların tek merak ettiği konu bu. 

DİVAN KURULU KARARINI VERİR

Mevcut Başkan Erkurt Tutu, olağanüstü kongre kararı almasının ardından kritik günler yaşayan kırmızı beyazlı ekip, var olma mücadelesi veriyor. Kongre kararının ardından şehirde ufak kıpırdanmalar yaşansa da resmiyette kimse çıkıp adaylığını açıklamadı. Samsunspor taraftarların merak ettiği konuyla ilgili olarak ise 28 Aralık tarihinde şu prosedür devreye koyulacak.

ZORUNLU OLARAK TUTU DEVAM EDER

Olağanüstü kongrede seçilerek oluşturulan divan kurulu, hiçbir adayın çıkmaması durumunda yetkisini mevcut yönetimin kulübün başında görevine devam etmesi yönünde kullanır. Gelinen noktada kongrenin son anına kadar eğer bir başkan adayı çıkmazsa Başkan Erkurt Tutu ve kurmaylarının kulübü yönetmeye devam edeceği gerçeği görülüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-25 16:52:33

Mevcut yönetime başarılı denemez tabiki ancak ; Metro,Yeşilyurt,Borsan gibi gruplar başta olmak üzere Belediyeler de destek vererek bu takımı ayağa kaldıralım. Ayıptır koskoca SAMSUNSPOR Ümraniye' ye şuna buna karşı eziliyor.

Avatar
Ahmet 2017-12-25 15:53:20

R.T.E gibi bir Reis lazim Samsunspor un basina.4 sene icinde samsunspor super ligde sampiyon..

Avatar
SADRİ ATAKAN 2017-12-25 16:32:45

ŞEHRİN VALİSİ GENİŞ KATILIMLI OLARAK BELİRLEDİĞİ İŞ ADAMLARINA KULUBU TESLİM ETMELİ YİNE BU İŞ ADAMLARINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEĞİ OLMALI OLMUYORSA DİĞER ŞEHİRLERDE OLDUĞU GİBİ KULUBU SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TESLİM ALMALI BUNUN İÇİN SİYASET DEVREYE GİRMELİ KURTULUŞ ANCAK BÖYLE OLUR.