banner388

2 Milyon Samsunludan  helallik istiyorum

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Daha takım olmadan tanımadığımız bir ligde, camiamıza moral verici söylemlerle beklentileri yükselttim. Zaten rakiplerimizin hedefindeydik, bu söylemlerle hedefi daha da yükselterek, kendi futbolcularımızı da gereksiz bir baskı altına soktuk" dedi.

2 Milyon Samsunludan  helallik istiyorum

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Daha takım olmadan tanımadığımız bir ligde, camiamıza moral verici söylemlerle beklentileri yükselttim. Zaten rakiplerimizin hedefindeydik, bu söylemlerle hedefi daha da yükselterek, kendi futbolcularımızı da gereksiz bir baskı altına soktuk" dedi.

16 Eylül 2018 Pazar 23:21
2 Milyon Samsunludan  helallik istiyorum

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrasında camiaya seslendi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Başkan Uyanık şunları söyledi; Daha takım olmadan tanımadığımız bir ligde, camiamıza moral verici söylemlerle beklentileri yükselttim. Zaten rakiplerimizin hedefindeydik, bu söylemlerle hedefi daha da yükselterek, kendi futbolcularımızı da gereksiz bir baskı altına soktuk.

GERİSİ YA NASİP

Teknik ekibim de bu sözümü yalnız bırakmamak için aynı dili kullanmak zorunda kaldı. Erken gelen bu uyarı, çok üzüntü verici şekilde oldu. Dolayısıyla aldığımız mağlubiyet nedeniyle üzdüğümüz 2 milyon Samsunludan helallik istiyorum.
Şunun bilinmesini isterim; Bu organizasyonun henüz daha başındayız. Kalan 31 hafta boyunca, sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız. Gerisi ya nasip! İsmail Uyanık olarak; erken beklentilere sokarak üzdüğüm Samsunsporlulara bu mesajı vermek istedim. Umarım bu tür üzüntüleri daha fazla yaşamayız."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 17.09.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-17 00:12:39

başkanın bu sözlerinden anlaşılan şudur.biz rakipleri tanımadan onları araştırmadan yaptığımız transferlere güvenerek sezon başında şampiyon olacağız diye havalara girdik ama şu anda transferlerin boş,oynanan futbol rezil ve hocanında yetersiz olduğunu gördük şampiyonluk çok zor.

Avatar
samsunlu 2018-09-16 23:31:04

BAŞKAN BİZİ BIRAKMA SAMSUN SENINLE GÜÇLÜ SEN HEM TECRUBE HEM AGBEYSIN SEN SAMSUNSPOR İÇİN OLMALISIN BIZ SANA GUVENIYRUZ

Avatar
Mustafa Samsunlu 2018-09-17 04:59:20

Sayın İsmail uyanık bey,
Siyasetçiler gibi çok iyi vaatler verdiniz ama ekibiniz baştan beri boştu..Özür dilemekle bu insanların ümitlerini yeşertemezsiniz..
Rakipler hırslandırdınız. Şimdiden 4 puan fark var ama, bu ekiple olmaz gibi..
Futbolcularda çok ama çok suçlu hoca kadar. Adamlarda hiç ruh yok.. Özellikle Samsun çocukları takımı hızlandırabilirdi. Onlarda hiç çaloşmadı..
Ümitler henüz bitmedi..Ama ivedi tedbir slın lütfen..

Avatar
Mustafa Şahin. 2018-09-16 23:42:10

Haklısınız başkan.Daha başındayız erkenden uyarı almamız iyi oldu.Samsun halkı size güveniyor. Bu akşam bunu gördük.

Avatar
Metin 2018-09-16 23:42:29

Başkanım,takım çok ama çok kötü 3 hazılık 3 lig maçı sahada yokuz hala takım olamadık olma yolunda biz bir ışık göremiyoruz.

Avatar
Adil Saka 2018-09-16 23:49:27

Bu kadar para harca,kaliteli kadro oluştur ama sahada yokları oyna takım olma yolunda hiç bir başarı yok siz bu başarısız Hocaya sahip çıkın bu taraftar maça zor gelir.

Avatar
Misafir. 2018-09-17 00:02:52

Defans topu orta alanı kullanmadan forvete ulaştırmayı hedefliyor.Orta saha ve kanat üzerinden hiç pas yapılmadan sonuca hicbir zaman gidilmez.Bu geçen senede böyleydi.

Avatar
Musa 2018-09-17 13:09:05

Mesela bunun Sakaryasporu var bu liglerin gediklileri Sarıyer Kastamonu Gümüşhane ve diğerleri.Adama papucu ters giydirirler.Ben şahsen bu sene bu şokun gereği olarak birt üst lige çıkamayacağımızı öngörüyorum.Geçen sezon Sakaryaspor 18 trilyonluk Batuhanlı kadrosuyla playof finallerinde amatör Afyona elenmişti.Bu ligin topçuları ile başlamalıydık.Üst liglerden alınan topçularla olmuyor beyler.Geçti artık.Asker topçulara ihtiyaç vardı.Genç koşan-basan.Birde kendini bilmezsen böyle bildirirler.Bu tokat aklımızı başımıza getirir umarım.Kendimizi Kaf dağında gördük.Önüne geleni bu kadro devirir dedik.Bunları anlatmıştım önceden ama anlayan olmamış demek ki.