banner388

19 MAYIS STADYUMU YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un maçlarını oynadığı 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini yeni sezona hazırlanıyor. 

19 MAYIS STADYUMU YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un maçlarını oynadığı 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini yeni sezona hazırlanıyor. 

05 Ağustos 2022 Cuma 14:04
19 MAYIS STADYUMU YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR!

Samsunspor Spor Toto 1. Lig'in açılış maçında 12 Ağustos 21.00'de Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda geçen sezon Süper Lig'den düşen İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak. Bu dönem yaptığı 15 transferle kadrosunu yenileyen Samsunspor, tesis ve stadyum zeminini de yeni sezona hazır hale getiriyor. Nuri Asan Tesisleri'nde bulunan 3 antrenman sahasının çim ve zemin bakımlarını tamamlayan Samsunspor, maçlarını oynayacağı 19 Mayıs Stadyumu'nda zemin çalışmalarını sürdürüyor. Samsunspor kulübün idarecileri, stat zemininin 20 Ağustos'ta oynanacak Eyüpspor maçına kadar maç oynamaya hazır hale geleceğini ifade etti. 

19 Mayıs Stadyumu zemininde gerekli işlemlerin yapıldığını belirten Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, '' Bizim maçlarımızı oynadığımız sahanın zemini hibrit. Hibrit olduğu için her sene sahanın renovasyonu yapılması lazım. Şu an yapılan işlem de hibritin içindeki çimin kazınarak yeni bir çim ekilmesi. Çok hummalı bie çalışma yürütülüyor. Kendi ekibimizin dışında önemli bir profesyonel çim firması ile de çalışıyoruz. Sahada gerekli ekimler yapıldı ama köklenmenin oluşması bir müddet alıyor'' şeklinde konuştu.

Saha zemininin sezonun iç sahadaki ilk maçı olan Eyüpspor maçına yetişeceğini vurgulayan Soner Soykan ''Eyüpspor maçında sahamızın daha hazır olması için son hazırlık maçında stadı kullanıma alamadık. Çorum FK maçını statta da oynayabilirdik ama bu sefer lig başladığında zemindeki kalkmaları daha şiddetli yaşayacaktık. Zeminin Eyüpspor maçına yetişmeme gibi bir durumu yok. Sahamızın Eypspor maçına doğru yetişmesi için elimizden h-geleni yapıyoruz. Şu anda dahi statta maç yapılabilir ama sahayı bozarız. Verilen emekler boşa gider'' diye konuştu. 

Samsunspor bu sezon 19 Mayıs Stadyumu’nda sırasıyla Eyüpspor, Manisa FK, Sakaryaspor, Gençlerbirliği, Boluspor, Göztepe, Denizlispor, Yeni Malatya, Adanaspor, Altay, B. B. Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Bandırmaspor, Altınordu, Pendikspor, Tuzlaspor, Keçiörengücü ve Bodrumspor’u ağırlayacak.


Samsunspor’un ilk iç saha maçı ise 20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te oynanacak.

Kaynak: İha

Anahtar Kelimeler:
StadyumYeni Sezon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.