banner388

11'e 11 bu oyunu tamamlamalıyız 

Yardımcı antrenör Gökhan Geylani, "5 gün önce 9 kişiyle oyun oynamıştık. 11’e 11 bu oyunu tamamlamak zorunda olduğumuzu arkadaşlarımıza açık ve seçik bir şekilde ifade etmiştik. Fakat biz kendi önümüze gelen fırsatı değerlendiremedik" dedi. 

11'e 11 bu oyunu tamamlamalıyız 

Yardımcı antrenör Gökhan Geylani, "5 gün önce 9 kişiyle oyun oynamıştık. 11’e 11 bu oyunu tamamlamak zorunda olduğumuzu arkadaşlarımıza açık ve seçik bir şekilde ifade etmiştik. Fakat biz kendi önümüze gelen fırsatı değerlendiremedik" dedi. 

21 Mart 2021 Pazar 11:55
11'e 11 bu oyunu tamamlamalıyız 

Samsunspor Haber - Maçı 11’e 11 ve 11’e 9 olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Yardımcı Antrenörümüz Aziz Gökhan Geylani, “Oyun ön gördüğümüz şekilde başladı. Rakibimiz bu zamana kadar son kaybettiği 3 maç haricinde kazandığı müsabakalarda topu rakibine verip, fırsatları kovalayan bir takımdı. Bizde oyunun böyle gelişeceğini düşünmüştük ve böylede gelişti. Oyun kırmızı kartlara kadar bizim adımıza doğru gidiyordu. Bir tek gol eksikti. 11’e 11 oynanırken bir puana üzülebileceğimiz bir müsabakaydı. Fakat kırmızı kartlardan sonra işin rengi değişti” dedi.

7 MAÇTA 7 GALİBİYET

Kalan 7 maçın hepsini kazanmak zorunda olduklarını belirten Geylani, "Şunu açık söylemek lazım. Biz elimize gelen fırsatı kendi kendimize ortadan kaldırmış olduk. Fırsat derken şuanda her şeye rağmen ikinci durumdayız. Bu gibi durumlarda işin olumlu tarafına bakmak lazım. Önümüzde 7 tane müsabaka var. Ligin başı gibi değerlendireceğiz. Şuan ikinci sıradayız ve bu 7 müsabakadan kazanabildiğimiz kadarını kazanıp demeyeceğim hepsini kazanacağız ve vazgeçmeyeceğimizi, buradan tekrar ayağa kalkacağımızı söylemek istiyorum" diye konuştu. 

FIRSATI KAÇIRDIK

Kırmızı beyazlı ekibin antrenörü Geylani, "Bu oyuncu kardeşlerimizin hataları oldu. Onlarda kendi içlerinde bunu değerlendireceklerdir ki bunu çok net bir şekilde ifade edebilirim. Bu müsabakadan önce ilk söylediğimiz şey 5 gün önce 9 kişiyle oyun oynamıştık. 11’e 11 bu oyunu tamamlamak zorunda olduğumuzu arkadaşlarımıza açık ve seçik bir şekilde ifade etmiştik. Fakat biz kendi önümüze gelen fırsatı değerlendiremedik. Bundan sonra bu işi toparlamak için kayıpsız gitmek zorundayız ve son ana kadar vazgeçmeden bu işe devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2021-03-21 15:13:39

7 de 7 yapmak artık bu takımla bu saatten sonra çok geç.Hep hakemleri yetersiz bulduk,kendi yanlışlarımızı görmedik.Sezon başından buyana takım anlayışını oturtamamış teknik heyet,paraya boğulmuş sorumsuz lakayt oyuncular.Çok yazık çok.Acaba sayın başkanın yüzüne nasıl bakıyorsunuz.Birde sözüm transfer yapan ekibe.Siz mattias denen sözüm ona oyuncuyu çokmu aradınız ve diğer yapılanlar.Sizede yazıklar olsun nasıl olsa paralar dizin cebinizden çıkmıyor....

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-03-21 18:29:38

Futbolcuları da çok ezik duruma sokmamalisiniz sn.Hocalar. Vur kir bu maçı al oyun sistemi artık yok.Akilli ve sakin oynayarak kimseyebzarar vermeden ve kart görmeden ayrılmak futbolcunun elindedir.
Futbolda da sabır ederek oynamak kesin kez zaferi getirir.

Avatar
özcan 2021-03-21 22:40:03

la 5 maçtır 11 kişiyle bıtrdınız şerrrrrrr........KATİLLLER TERKEDİN ŞEHRİ

Avatar
nesatk 2021-03-22 09:15:00

takıma ihanet eden futbolcular var