banner388

Geçen hafta son dakika da gelen Giresun galibiyetinden sonra şehrimizi moral olarak rahatlatan Samsunspor'umuz Göztepe karşısındaki isteksiz ve ruhsuz oyunuyla tam manasıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştır.

İçerde taraftar gücünü ve desteğini arkasına alan takım mücadele anlamında, hırslı futboluyla göz kamaştırırken deplasmanda oynadığı rezalet futbol ile Samsunspor formasının ağırlığını taşıyamamaktadır.

Bu forma bu kadar basit değil arkadaşlar şahsım adına çok üzüntülüyüm bu istikrarsızlığı ne futbolcularımızın, teknik heyetimizin ne de yönetimimizin büyük taraftarımıza güzel kentimize kimsenin hakkı olmadığı kanaatindeyim.

Hep aklıma rahmetli Muzaffer Badıoğlu'nun eşine sarf ettiği sözleri aklıma gelir yenildiğimiz karşılaşmalarda: ‘ Dışarı çıkamam, nasıl bakarım ben Samsunspor taraftarına’

Allah gani gani rahmet eylesin formasını terleten mücadele eden futbolcularımıza...

O maziyi başarılarla armanın hakkını veren vefalı oyuncalarımıza...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.