banner388
banner390
banner410

19 Ocak’ta Allah nasip ederse CUMHUR REİSİMİZ Samsun’da olacak. Bizzat adayları açıklanmak için gelmesi Samsun şehrine verdiği önemi gösteriyor.

Öncelikle Samsun Cumhur reisimizi çok yordu ve çok meşgul etti. Başta Büyükşehir adayının belirlenme süreci gerekse adaylığı açıklandıktan sonraki tepkiler bir hayli sıkıntı yarattı.

Daha sonra ilçe aday adaylarının yarışı ve ittifak tartışmaları maksadını aşan söylemlerle devam etti.

Süreç ustaca yönetilemediğinden iki il başkanının görevden alınması sonucunu getirdi.

Cumhurbaşkanımız varsa var olanlar kendilerine kalsa asla bir yerlere gelemeyeceklerini bilmelerine rağmen bel altından vurmaya devam ediyorlar.

Hırsızın hiç suçu yokmuş misali herkes ev sahibini suçluyor.

Örneğin Çiğdem Karaaslan hanıma çok büyük haksızlık yapıldığı kanaatindeyim...

2002’den bu yana iktidarın teşkilatından kimler geldi kimler geçti. Herkes aslında birbirini tanıyor. Kimlerin ne halt karıştırdığını biliyor.

Örneğin FETÖ muhabbetinde Samsun siyasetinin çok aktif bir direniş gösterdiği söylenemez. Türkiye’de FETÖ’nün güçlü olduğu şehirlerden birisi değil miydi, daha da ileriye gidip merkezinin Samsun olduğu söylendi.

Karadeniz bölgesinin kasası olayı rüya gibi gelip geçti. Bir çok mütevelli olan siyasiler önce basını susturdular sonra da yağdan kıl çeker gibi işin içinden sıyrıldılar. Yok pişman oldum yok noter imzalı ayrılmıştım teraneleri çok komik, aynı zamanda da ironik olaylardır.

FETÖ ile mücadele edenlerin ise çaktırmadan  cezalandırılıp siyasette aktif konumdan pasifize edildiklerine şahit oluyoruz.

Bu kısa tarihi hatırlatmayı şunun için yaptım. FETÖ Samsun Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediyelerinden nemalanmış veya yurt vesaire yapımlarında ciddi destekler almıştır.

Birçok ilçede Belediye başkanlarıyla ilçe başkanlarının birbirlerine ters düşmelerinin ve kavgalı, dargın, küskün olmalarının hikmeti nedir? Babalarının mirasını taksim edemiyorlardı?

Birbirlerinin altlarını oymalar, bel altından vurmalar ne içindi. Kol kırıldı ama maalesef yen içinde kalmadı.

Çiğdem Karaaslan vekilimiz güya genel merkeze doğru bilgiler aktarmıyormuş. Siz demekki yanlış işler yapıyorsunuz ve MKYK üyesi olan vekilimizin bazı şeylere göz yumduğunu kamuoyuna yansıtmaya ve yıpratmaya çalışıyorsunuz.

Beyler, Çiğdem hanım Reisimizin gözbebeği ve en güvendiği siyasetçilerinden birisidir...

Onu kirletmeye ve  yıpratmaya çalışmayın. Siz önce kendi ayıplarınızı hatta Reisimize ihanet noktasına varan icatlarınızı sorgulayın.

Oy kaybının ve halka rağmen dayatmaya çalıştığınız, tepkileri görmezden geldiğiniz adaylar ile olan çıkar ve ticari ilişkilerinizden vazgeçiniz.

KİŞİSEL SALTANATLARINIZ İÇİN SAMSUN’UN KADERİYLE OYNAMAYINIZ...

Sayın Cumhurbaşkanım Samsun bağrını açmış seni bekliyor. Bu halk seni seviyor ve senin için BİR ÇOK  hataları da  görmezden geliyor. İhanet edenler ve size yanlış bilgi ulaştıranların sizi asla kandıramayacaklarını biliyor ve inanıyoruz.

SAMSUN’A SÜPRİZLER YAPIN, YENİ YÜZLERE ŞANS TANIYIN VE SİZE TUZAK KURANLARIN TUZAKLARINI DA BOZUN.

 ALLAH YARDIMCIN UZUN ADAM. İYİ Kİ VARSIN.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız. 2019-01-17 11:06:13

Tarafsızlıktan bi haber yayın yapıyorsunuz. Artık yayınladığınız haberlerin şeffaflığından şüphe ediyorum.

Avatar
musti 2019-01-17 11:12:02

yaa Allah askına samsuna nasıl deger verıyor seçimden seçime gelıyor işde biri seçim arıfesı dısında erdoganın samsuna geldıgını söylesın bana

Avatar
Serkan 2019-01-17 12:51:02

Baya taraflı yazı yazmışsın maşAllah Çiğdem hanımı yere göğe sığdıramamışsın hayırdır ? Çiğdem hanım Samsun için ne yaptı bu zaman kadar 2 dönemdir..

Avatar
Ahmed Arif 2019-01-17 11:06:35

Sen şimdi haberci misin?

Avatar
İsmi lazım degil 2019-01-17 16:53:15

Allah aşkına güzelim samsuna bugüne kadar ne kazandırdı 15 yıldır ak partiye oy verdim ama ne olusa olsun mustafa dire oy yokinşAllahda kazanamaz reiste bundan ders cıkarır mesala urfa gibi

Avatar
ismail 2019-01-17 13:51:35

Sayın Cumhurbaşkanımız Samsuna geliyor çok güzel sevinçliyiz Allah Uzun ömürler versin.Adaylarımızı açıklayacak İnşaAllah memleketimize hayırlı olsun.Lakin bu partiye gönülverenler Reisimize duyduğu sevgi ve saygıdan ve vatan millet sevgisinden de öte bir inançla bağlı.Bu partiye sırf menfaati için bir yerlere gelebilmek için zarar verdiklerinin bile farkında değiller.Partinin içine fitne sokmaya çalışanlar tespit edilip temizlenmeli.Çizgi bellidir.Dava bellidir.Tek Vatan Tek Bayrak Tek Devlet Tek Millet.

Avatar
suat sivri 2019-01-17 15:02:21

bu nasıl bir yazıydı

Avatar
TAŞ 2019-01-17 15:52:28

BİZ TAŞERÖN ÇALIŞANLARI OLARAK REİSİMİZDEN MÜŞDE BEKLİYORUZ