banner388

Zihni Şahin, Atakum projelerinden söz etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediyesini başına geçmesi durumunda gerçekleştireceği projelerden bahsetti.

Zihni Şahin, Atakum projelerinden söz etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediyesini başına geçmesi durumunda gerçekleştireceği projelerden bahsetti.

24 Ocak 2019 Perşembe 23:02

Başkan Şahin, "İnşallah hep birlikte Atakum’u bugün gelmiş olduğu noktadan daha ileriye götürmek için gayret göstereceğiz. Atakum’un profilini iyi biliyoruz. Atakum için vizyon projelerimiz var" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, Cumhur İttifakı kapsamında MHP Atakum İlçe Başkanlığı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Şahin partililer tarafından karşılandı. Daha sonra Başkan Şahin ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu’na çiçek takdiminde bulundu. 

ZİHNİ ŞAHİN'E SAHİP ÇIKMA VAKTİ

Atakum’a belediye başkanı adayı olarak gösterildiğini ifade eden Köksoy, “Vakit Zihni başkanımıza sahip çıkma vakti. Atakum’a sahip çıkma vakti. İnşallah 31 Mart’a kadar aynı coşkuyla, heyecanla bu süreci götürürüz. Rabb'im 31 Mart akşamı da biz bu heyecanı tekrardan yaşatır diye düşünüyorum” sözcüklerini kullandı. 

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERİ KAZANMAK

Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Şahin ise Samsun’da halk ile güzel bir diyalog kurarak Samsun’un genelinde çok büyük bir destek ve güven gördüğünü aktardı. Samsunlulara teşekkür eden Başkan Şahin, “Hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. İnsanların hayatında görevler olabilir. Ama önemli olan gönüllere girmek. Gönüllere girebilmek herkesin harcı olmuyor. Biz, Allah’a şükürler olsun ki Samsunluların gönüllerine girerek büyük bir güvene vesile olduk. O bakımdan gerçekten çok mutluyum” dedi. 

ATAKUM'U TANIYORUZ

19 Ocak’ta kendisine Atakum Belediye Başkanlığının tevdi edildiğini hatırlatan Başkan Şahin, “Bugüne kadar sayabileceğim 8-10 tane görev vardır. Hiçbirisine ‘bu görevi verin’ demeden görevler bize verilmiştir. Görev alınmaz verilir anlayışıyla hareket ettik. Verilen görevleri canı gönülden yerine getirmek için tüm gücümle gayret ettim. Bugüne kadar da Allah’a şükürler olsun üstlenmiş olduğumuz görevleri layıkıyla yerine getirdik. İnşallah hep birlikte Atakum’u bugün gelmiş olduğu noktadan daha ileriye götürmek için gayret göstereceğiz. Atakum’un profilini iyi biliyoruz. Atakum için vizyon projelerimiz var. İleri ki günlerde bunları paylaşacağız. Her şeyden önce bir eğitimci olarak gençlerle, çocuklarla ilgili kültür sanat adına onları daha iyi geliştirmeye yönelik önemli projeleri gündeme getireceğiz. Sosyal belediyecilikle önemli projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

Ziyarete ayrıca, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Can Emre Çakan ve çok sayıda partili katıldı.

Son Güncelleme: 25.01.2019 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zihni 2019-01-24 23:38:18

Zihni Şahin diye yere göğe sığdıramayanlar yırtınanlar bakalım göreceğiz yüzde kaç oy alacak ?

Avatar
Cengiz 2019-01-25 00:03:34

trafik acil çevre yolu 5 yıldır yapılacak trabzon olsa 10 defa yapılmıştı secim öncesi başlamazsa 10 yıl daha yapılmaz şimdi moda park bahçe yapmak

Avatar
fahri 2019-01-25 08:40:09

Mensubu olduğu parti ona park, yeşil alan, bahçe gibi sosyal içerikli hizmetleri yaptırtmaz müteahit agalar bekliyor avuçlarını birbirine sürterek. O nedenle adam gibi belediye başkanlığı yapabilecek adaylara vereceğiz ihalecilere değil.

Avatar
Savaş Demir 2019-01-25 09:00:30

Batı Çevre yolu ACİLEN YAPILSIN lütfen !!!

Avatar
ali 2019-01-25 10:47:38

çatlayın patlayın adam gibi adam ama siz anlayamazsınız siz ancak Terör sevicilerle ABD yandaşlarıyla kol kola mutlu olun

Avatar
000 2019-01-25 12:04:17

hala proje, hala beton bitmiyor.. 15yildir..

Avatar
 mimar 2019-01-25 11:13:24

acili olmayan hastane değil acili olan güçlendirilmiş bir hastane.yeri mükemmel hergun hastalar sırada hekım takvıyesi yapılmalı.aile hekimliği artırılmalı.ilaç yazdırmak için başka yere ne gerek var

Avatar
Necati 2019-01-25 04:52:29

Yine her tarafa kendi resmini yapıştıracak mı? :)