banner388

Zahide Yetiş'in programında Hayati Akbaş'a sürpriz

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş programında Hayati Akbaş'a ekibinden sürpriz yapıldı.

Zahide Yetiş'in programında Hayati Akbaş'a sürpriz

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş programında Hayati Akbaş'a ekibinden sürpriz yapıldı.

04 Mayıs 2017 Perşembe 16:01

Samsun haber - Show TV ekranlarında hafta içi her sabah saat 09:30'da yayınlanan Zahide Yetiş'le programına konuk olan FBM Estetik Tıp Merkezi'nin kurucusu Doç.Dr. Hayati Akbaş'a ekibi canlı yayında sürpriz yaptı. Doktor Akbaş seyircilerin sorularını yanıtladığı sırada Zahide Yetiş'in "Hocam bir telefonumuz varmış, size bir soru geliyor efendim" demesiyle olanlar oldu.

Bu esnada Doç.Dr. Hayati Akbaş'ın Samsun'daki ekibi canlı yayında hocalarını sevgi yağmuruna tuttu. FBM Estetik Tıp Merkezi'nin önünde toplanan Doktor Akbaş, ekibin mesajlarının ardından şaşkınlığını gizleyemeyerek duygulu anlar yaşadı. FBM Estetik Tıp Merkezi'nin kurucusu Doç.Dr. Hayati Akbaş, "Ekibimiz gerçekten bir aile" diyerek 1 Mayıs'ta yaşadığı eğlenceli dakikaları anlattı.
 

Son Güncelleme: 04.05.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.