banner388

Yusuf Ziya Yılmaz talimat verdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yüzme kulübü kurulması yönünde talimat verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz talimat verdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yüzme kulübü kurulması yönünde talimat verdi.

23 Mayıs 2017 Salı 12:23
Yusuf Ziya Yılmaz talimat verdi

Samsun haberSamsun Valisi İbrahim Şahin Başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımıyla Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi toplantısı yapıldı.

Proje kapsamında Samsun’da 2‘inci ve 3’üncü sınıf öğrencilerine 8 saat yüzme dersi veriliyor.

Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bu projeyi Sayın Valim telaffuz ettiği günden beri samimi söylüyorum insanın çocukluğunda yapamadığı kursağında kalmış bazı şeyler vardır ya bunlardan bir tanesi de benim için güzel yüzme idi. Havuzun içinde güzel yüzen, sülün gibi süzülen birini gördüğümde hep imrenirdim. Bizim zamanımızda şimdiki gibi böyle havuzlar filan yoktu. Hatta o zaman yüzmeye gitmek suç işlemekti. Anne babalar kızardı akşam eve geldiğimizde dayak yeme tehlikesi ile karşı karşıya kalınırdı. İşte o günlerden bugünlere geldik. Ülkemiz nereden nereye geldi işte en güzel örneği. Yaşam standardının yükselmesi ile ortaya çıkan sonuçlar bunlar. Artık aileler çocuklarını yüzme öğrensin diye yüzmeye gönderiyor. Burada toplantı yapılırken sordum. Bizim Anakentspor'un yüzme kulübü yokmuş. Hemen talimat verdim ve yüzme kulübü kuralım dedim. İlk kulüpleşme adımı Büyükşehir Belediyesi'nden başlasın. Amatör ruhla da olsa daha fazla çocuğumuzun yüzme öğrenebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapalım. Şu konuda hiç tereddüttünüz olmasın. Bizim yapacağımız ne varsa her zaman sizlere kapımız açık ve sonuna kadar desteğimizi sürdürürüz. Her konuda yanınızdayız. Dünyanın en faydalı sporlarından biri yüzme. İstiyoruz ki yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.