banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Susuz köy kalmayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Allah nasip ederse susuz köy bırakmayacağız” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Susuz köy kalmayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Allah nasip ederse susuz köy bırakmayacağız” dedi.

03 Nisan 2018 Salı 11:58
Yusuf Ziya Yılmaz: Susuz köy kalmayacak

Samsun haberSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Alaçam ilçesinden görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. 

Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Köylerimizde su sorunu bırakmamak için büyük çabamız var. Bu zamana kadar öyle ya da böyle yapılmamış olan içme suyu hatlarını öncelikli olarak elden geçiriyor, olmayan yerlerde yapımını gerçekleştiriyoruz. İçme suyundan kaynaklı meydana gelen herhangi bir sağlık sorununda hukuki yönden sıkıntılar çekebileceğimiz gibi vicdanen de büyük rahatsızlık duyarız. Samsun'da su sorunu yaşayan mahalle sayısı her geçen gün azalıyor. Allah nasip ederse susuz köy bırakmayacağız. Alaçam'ın veya Vezirköprü'nün bir köyünde su açılışı yaptığımızda suya kavuşan vatandaşımızın memnuniyeti beni onlardan çok mutlu ediyor. Bu memnuniyeti suyu olmayan tüm mahallelerimizde yaşatmak için gerekeni yapacağız ve en kısa zamanda tüm mahallelerimizde sorun kalmayacak şekilde çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Grup yollarının yenilendiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Ağırlıklı olarak uzun ömürlü beton yollar imal ederek gurup yollarımızı yeniliyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. En uzak mahallelerimiz de dahil olmak üzere planladık ve belirli bir takvim içerisinde inşallah hepsini yapacağız. Sizin de desteklerinizle yorulmadan, bıkmadan, gece gündüz çalışarak hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.04.2018 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2018-04-03 12:20:37

Sayın cumhurbaşkanımızın samsuna acil bir şekilde belediye başkanı ataması lazım çünkü su yok, yol yok eee ne olacak böyle halk akp seviyor fakat hizmet yoksa oy da yok. BAFRA ya baktığımız zaman çoğu köy de yol yok..! İnsana değer yok her ne kadar eylem yapsakta sesimiz duyulmuyor sayın cumhurbaşkanımızın olaya el atması lazım

Avatar
ali 2018-04-03 12:21:43

sene 2018 su yok..! :)

Avatar
recep çelik 2018-04-03 13:57:04

sayın yusuf başkan arasırada esnaflarlan buluşsan da bızde dertlerımızı zatalıgınıze anlata bılsek

Avatar
Mustafa 2018-04-03 22:42:47

Kavakta köylünün kendi çabalarıyla getirdigi suya saat takıp para alan bir belediyeyle karşı karşi yayiz .çeşme suyuyla çaysuyu yapamıyorsun .yollar beton mütahitler beri benzer yaptı.badal badal ...mükemmel oldu görün..

Avatar
Ziya 2018-04-03 23:53:12

Bir baktim aslan aldim cakiyi elime ver Allahim ver ver Allahim ver Ziyaaaaaaa atma ziyaaaaaaaa