banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: OMÜ Samsun'un gurur kaynağı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ'nün Samsun'un gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz: OMÜ Samsun'un gurur kaynağı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ'nün Samsun'un gurur kaynağı olduğunu söyledi.

20 Eylül 2017 Çarşamba 11:43
Yusuf Ziya Yılmaz: OMÜ Samsun'un gurur kaynağı

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) Biniş Giyme Töreni'ne katıldı.

OMÜ'nün gurur kaynağı olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Ortalama 63000 öğrencimiz var. 6500 eğitim alanında ve farklı alanlarda çalışan personelimiz var. Üniversitemiz yıllardır bilim dünyasına ve ülkemize hizmet ediyor. Bizde üniversitemizle gurur duymakla kalmıyoruz bize düşen boyutuyla Büyükşehir Belediyesi olarak, Samsun olarak elimizden gelen desteği ve katkıyı vermeye çalışıyoruz" dedi.

"ÇOCUKLARIN GÖZÜNDE İDOLLER"

133 yeni öğretim görevlisine cübbe giydirdiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Bu yeni giyilecek cübbelerin onlara hayırlara vesile olmasını diliyorum, Onlara bundan sonraki hayatlarında uğur getirmesini temenni ediyorum. Hocalarımız çocukların gözünde biri idoldür. Çocuklarımız hocalarına bakarlar, onları örnek alırlar. Hocaların söyledikleriyle yaptıkları arasında bir paralellik var mıdır, acaba söylediklerini kendi yapıyor mu yapmıyor mu diye bakarlar. Onun için sizlerin çok önemli bir sorumluluğu var. Yaşam tarzınızla, davranışlarınızla, aile hayatınızla gençlerimize örnek olacaksınız" diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmüHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.