banner388

Yunan milletvekili Türk bayrağını yırttı

Yunan milletvekili Loannis Lagon Türk bayrağını yırttı.

Yunan milletvekili Türk bayrağını yırttı

Yunan milletvekili Loannis Lagon Türk bayrağını yırttı.

30 Ocak 2020 Perşembe 17:58
Yunan milletvekili Türk bayrağını yırttı

Brüksel Avrupa parlamentosunda, göçmenlerin durumuna ilişkin yapılan oturumda, Yunan milletvekili Loannis Largon, Türk bayrağını yırttı. 
TÜRK BAYRAĞINI YIRTTI 
Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde yetmişinin yasa dışı göçlere karşı olduğunu, ülkenin göçmenler tarafından saldırıya uğradığını ifade etti. "Bir tarafta Türkiye var istediğini yapabiliyor, ülkemize akın akın göçmen geliyor, işte bu Türk bayrağı, bununla ne yapılır yırtıp atılır" diyerek Türk bayrağını yırttı, adeta provokasyon yarattı. 

Dış İşleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Çavuşoğlu Loannis Lagon'un Türk bayrağını yırtmasının üzerine şu sözleri sarf etti; "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli." 

 Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de bu ırkçı olaya ilişkin şu yanıt geldi. "AP’de bayrağımıza saygısızlık yapan faşist Yunan milletvekili sadece kendi karaktersizliğini göstermiş oldu. Şanlı bayrağımızın temsil ettiği şerefi anlaması mümkün olmayan ırkçı ve zehirli kafalar yaptıkları saygısızlıkla bayrağımıza zarar veremezler. Yunan milletvekili Loannis Largon'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Albayrakoğlu.55 2020-01-30 18:25:01

Türkün Türkten başka dostu yoktur.

Avatar
Samsunlu55 2020-01-30 22:35:37

Kim olursan ol o bayrağı yirtmaya hakkın yoktur o bayrağımız Türk bayrağı Türklerin gücünü bilmiyorsunuz ağzımı bozmak istemiyorum...

Avatar
Erhan... 2020-01-31 01:04:24

Şerefsiz yunan köpeği.Sen o şanlı bayrağımızı başka bayraklarla karıştırdın heralde.Soysuz köpek.Sizi zamanında atalarımız denize dökmüşler.Demekki akıllanmamışsınız.TÜRK'ün osmanlı tokadını hatırlatırız sana zamanı gelince.Türkün türkten başka dostu yoktur.Heleki yunandan asla dost olmaz.Kaypak köpekler.Gün gelir o TÜRK bayrağının hesabı sorulur...

Avatar
VATANDAŞ 2020-01-31 08:50:54

şimdi trump kadar olamıyoruz, İran Süleymani'yi öldürterek öldürmekte geç bile kaldık diyor dünyaya. Fetö halen bize verilmedi. Biz de bayrağımızı yırtana msjla yanıt veriyoruz, haddini bildiremiyoruz. osmanlıdan osmancık olmuşuz.

Avatar
samsunlu 2020-01-31 09:45:21

bu yapılan şerefsizlik asla karşılıksız kalmamalı

Avatar
samsunlu 2020-01-31 11:16:25

GAFİL.ŞEREFSŞİZ.