banner388

Yolda yürürken omzundan bıçaklandı 

Samsun'da 18 yaşındaki genç, yolda yürürken iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan şahıs tarafından omzundan bıçaklandı.  

Yolda yürürken omzundan bıçaklandı 

Samsun'da 18 yaşındaki genç, yolda yürürken iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan şahıs tarafından omzundan bıçaklandı.  

09 Temmuz 2023 Pazar 13:34

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi İlyasköy Kavşağı'nda gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.B.D. (18) adlı genç arkadaşlarının yanından evine giderken mahalleden tanıdığı ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen K.Ş. tarafından aniden sağ omzundan bıçaklandı. Yaralanan genç ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  

T.B.D., şahsın arkadan gelip kendisini sebepsiz yere bıçakladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  


                            

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2023-07-09 20:04:09

millet laf demesin diye türkiyede her gün cinayetler saldırılarr oluyro hemen jıkıl hazır aklı dengesi yerinde degil aslında gerçek tende öyle herkes delirdi zamlara baksana şahlanış zammmı bunlar şahlanış çıraklık kalfalık ve şahlanış millet yakında yolda soyulcak görecegiz bu günleri hadi kolay gelsinn

Avatar
yaşar 2023-07-09 21:45:20

kılıf hazır deli sorunlu yakında sokaga çıkamaycagız hadi hayırlısı ülke kaynıyor bir yanda akp ve mhp yanlıları herkesi düşman ilan ediyorlar hükümeti akp yi mhp yi eleştirdimi yandın hadi bakalım sonuçlarını görecegiz

Avatar
Aile sorumlu 2023-07-10 10:28:45

Aklı dengesi yerinde değil ise cezai ehliyeti yok. O yüzden ailesine dava açmak lazım. Hem elinde bıçağın ne işi var. Illa ölmesi mi gerek birisinin.