banner388

Yıldızımsın Öğretmenim

Samsun Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Proje Tamamlandı

Yıldızımsın Öğretmenim

Samsun Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Proje Tamamlandı

28 Nisan 2016 Perşembe 09:48
Yıldızımsın Öğretmenim

''YILDIZIMSIN ÖĞRETMENİM'' PROJESİ 

Samsun Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yıldızımsın Öğretmenim" projesinin belge dağıtımı tamamlandı. 
Okul idaresi proje kapsamında 9. sınıf öğrencilerine, öğrencilik hayatlarında unutamadıkları, hayatlarını etkileyen bir öğretmenlerinin ismini yazmalarını istedi. 136 öğrenci arasından yapılan anket sonunda 71 öğretmen eğitimin yıldızı seçildi. Öğrencilerin önerileri doğrultusunda seçilen öğretmenlere belgeleri, öğretmenler okullarında tek tek ziyaret edilerek teslim edildi. İl dışına atanan öğretmenlerin belgeleri ise kargo ile adreslerine gönderildi.
Bafra'da görev yapan öğretmenlerin belge teslimi sırasında duygulu anlar yaşandı. Proje uygulama ekibine ve Bafra Anadolu Lisesi'ne teşekkür eden öğretmenler, "Hayatımızın en önemli belgesini aldık, çok güzel bir proje, çok iyi düşünmüşsünüz, devam ettirmelisiniz" şeklinde konuşarak mutluluklarını dile getirdiler.

KATİPOĞLU : SEÇİLEN ÖĞRETMENLERİ KUTLUYORUM

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu belge dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Bu seçilen öğretmenleri kutluyorum. Öğrencilerin elinden tutmakla kalmayıp, sevgi diliyle kalbinden de tutmuşlar. Güzel hizmetler üreten öğretmenlerimizin sayısının artmasını dilerim. Projeyi yapan Bafra Anadolu Lisesini de kutlarım" dedi.

BAŞ : BU PROJE EN GÜZEL PROJELERİMİZDEN BİRİ

Okul Müdürü Yıldıray Baş ise, "Bu Proje uyguladığımız ve büyük haz aldığımız en güzel projelerimizden biri. Desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Katipoğlu'na ve İlçe Kaymakamımız Sayın Halis Arslan'a teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı. 




 
Son Güncelleme: 28.04.2016 10:22
Anahtar Kelimeler:
öğretmenYıldızProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.