banner388

Yeniden Refah İlkadım'da iddialı! Kemalettin Tangal rüzgarı arkasına aldı

Yeniden Refah Partisi'nde İlkadım Belediye Başkanı Adayı Kemalettin Tangal, düzenlenen basın toplantısı ile adaylığını resmen duyurdu. 

Yeniden Refah İlkadım'da iddialı! Kemalettin Tangal rüzgarı arkasına aldı

Yeniden Refah Partisi'nde İlkadım Belediye Başkanı Adayı Kemalettin Tangal, düzenlenen basın toplantısı ile adaylığını resmen duyurdu. 

17 Şubat 2024 Cumartesi 17:33

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere kısa süre kala adaylar netlik kazanmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal oldu.

"YENİDEN REFAH SEÇİME DAMGA VURACAK"

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney ve Yeniden Refah İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, iktidar partisinin Yeniden Refah'tan çekindiğini ve vatandaşların Yeniden Refah'a pozitif şekilde yaklaştığını dile getirdiler. Parti adaylarının düzenlenen toplantı ve ziyaretlerde sempati ile karşılandıklarını vurgulandı.

"İLKADIM'I YENİDEN REFAH'LA BULUŞTURACAĞIZ"

'Allah hiç kimseyi kaldıramayacağı gücü yüklemez' inancıyla yola çıktıkları ifade eden Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal şu sözlere yer verdi:

"Üzerimize düşen sorumluluğunu bilincindeyiz. Elimizden gelen gayretin en üst sınırlarını zorlayıp bu işi başarıyla sonuçlandıracağız inşallah. 1990'lı yıllarda Necmettin Erbakan hocamız ile başlayan yerel yönetimlerdeki başarımızı yeniden yaşatacağız. Halkımızın ve ilçemizin her türlü problemini çözebilecek yürek, bilek ve imanla İlkadımımızın Yeniden Refah'la buluşmasını sağlayacağız inşallah."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferdi 2024-02-17 21:07:00

ALLAH CC Muvaffak eylesin

Avatar
Ufuk 2024-02-17 22:15:24

Allah Yar ve Yardımcısı olsun Yolu Açık olsun...