banner388

Yeni Yıl Mesajları

Samsun Valisi İbrahim Şahin, MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'den yeni yıl mesajları.

Yeni Yıl Mesajları

Samsun Valisi İbrahim Şahin, MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'den yeni yıl mesajları.

31 Aralık 2016 Cumartesi 17:00
Yeni Yıl Mesajları

Samsun Valisi İbrahim Şahin:
"Sevgili Samsunlular, her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır. Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2017 yılında da Samsun'un her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm imkânlarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan heyecanımızla devam edeceğiz. 2017 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm personelin ve Samsunlu hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluklar dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta:
"2016 yılı ülkemiz ve dünyamız açısından zor bir yıl olmuştur. Toplumsal ve kültürel ayrışmanın sinsi provalarının yapıldığı, Vatanımıza yönelik hain emellerin yerli ve yabancı işbirlikçileri sayesinde alenen ortaya çıktığı bir yılı geride bırakmış bulunmaktayız. Ülkemiz 2016 yılında Ankara, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkâri, Şırnak, İstanbul ve en son Kayseri'de canlı bombalar aracılığıyla kan gölüne dönmüş, bu eylemler sonucunda, 317 vatandaşımız şehit olmuş, 540 insanımızda gazi olmuştur. Şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Dünya ekonomik ve siyasi çalkantılarla, yürekleri yakan acı görüntülerle 2017 yılını karşılamaktadır. 2017 yılının, hem ülkemizi hem dünyayı, terör ve savaşın korkutucu, çirkin, soğuk yüzünden uzak tutmasını, büyük Türk Milleti'nin ve bütün insanlığın susadığı barış, refah ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilerim"

 CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz:
" Geride bıraktığımız 2016 yılında yaşadığımız hiç bir acının, 2017 yılında yaşanmamasını diliyoruz. Milletimiz mutlu olmayı, refah içinde yaşamayı hak etmektedir. Terör, ülkemizin kaderi değildir. Apansız ölümler, tedbir alınırsa önlenemez değildir. Güzel ülkemiz, bombaların patladığı, insanların yolda yürürken bile tedirginlik içinde olduğu, günlük yaşamına kavga hakim olmuş bir görüntüden derhal kurtulmak zorundadır. İnsanlarımız, 2017 deyince herhangi bir heyecan duymamakta, yeni yılın gelişiyle içlerinde maalesef güzel duygular yeşermemektedir.  Bunun sebebi, izah etmeye çalıştığımız acı tablodur. Eski güzel günlerimize mutlaka döneceğiz. Kavgasız, kinsiz ve nefretsiz bir toplum olmayı mutlaka başaracağız. Savaşı savunanlara inat, barış diye haykırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.