banner388

Yeni vali Zülkif Dağlı göreve başladı

Esi görevi olan Düzce Valiliği görevinden Samsun Valiliğine atanan Zülkif Dağlı, göreve başladı.

Yeni vali Zülkif Dağlı göreve başladı

Esi görevi olan Düzce Valiliği görevinden Samsun Valiliğine atanan Zülkif Dağlı, göreve başladı.

18 Haziran 2020 Perşembe 18:44
Yeni vali Zülkif Dağlı göreve başladı


Vali Dağlı, Samsun Valiliğine gelişinde vali yardımcıları, birim müdürleri ve belediye başkanları tarafından törenle karşılandı.

Selamlaştıktan sonra basına açıklama yapan Vali Dağlı, “Batı Karadeniz’in güzel ili Düzce’mizden yine Karadeniz’in incisi tarım, ticaret ve turizm şehri Samsun’a gelmiş bulunuyorum. Şu an itibarıyla göreve başladım. İnşallah Düzce’mizde başladığımız, yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını yine Karadeniz’in incisi Samsun’umuzda devam ettiririz diye düşünüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Tabii, Samsun çok önemli bir ilimiz. Samsun ticaret şehri, önemli bir tarım şehri ve önemli bir turizm şehri, sağlık şehri aynı zamanda ve spor şehri. Bunları da şu andaki halinden kat kat öteye götürmek suretiyle inşallah bu adımda, bu harekette, bu gelişimde bizim de katkımız olur diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı hizmetler, güzel hizmetleri hep birlikte sizlerle ve sizlerin desteğiyle yaparız diye düşünüyorum” dedi.
Vali Dağlı, basın açıklamasının ardından makamına geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.