banner388

Yeni nesil gazeteciler geliyor!

Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi son sınıf öğrencileri düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Tören sırasında aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle katılımcılar zor anlar yaşadı.

Yeni nesil gazeteciler geliyor!

Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi son sınıf öğrencileri düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Tören sırasında aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle katılımcılar zor anlar yaşadı.

28 Haziran 2022 Salı 17:31
Yeni nesil gazeteciler geliyor!

SAĞANAK YAĞIŞA YAKALANDILAR

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Ondokuzmayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü İletişim Fakültesinde 2021-2022 yılı mezunları için tören düzenlendi. Aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle gecikmeli olarak İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi öğrencilerinden Selen Öztürk ve Şahin Ali Doğan’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

MEZUNİYET TÖRENİNE İLGİ YÜKSEKTİ

Törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Belediye Başkanı Halit Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Hukuk Fakültesi Dekanı Hasan Tahsin Keçeligil, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Ayhan Ak, Terme Meslek Yüksekokulu Müdürü Erol Terzi, İnsan Ve Toplum Fakültesi Dekanı İbrahim Serbestoğlu, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Samsun Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ile öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

“ÖĞRENCİLERİN KAZANIMI ÖNEMLİ”

Törende duygu ve düşüncelerini ifade eden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, öğrencilerin mezuniyetini kutladı. İletişim Fakültesinde geçirilen zaman diliminin, nitelik ve öğrencilerin kazanımı açısından önemini vurgulayan Bekiroğlu, "Bugün öğrencilerimiz 4-5 senenin ardından mezun oldular. Bu sürenin insan yaşamında önemli bir zaman dilimi diye düşünüyorum. Biz de bu sürenin, öğrencilerimizin kazanımları açısından nitelikli olması için çalışan akademisyenleriz." Dedi.

DEKAN BEKİROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, öğrencilerin eğitimi konusunda yardımlarını esirgemeyen Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Törende ayrıca Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan da birer konuşma yaparak mezun olan öğrencileri kutlayıp meslek yaşamları için başarılar diledi.

Konuşmaların ardından İletişim Fakültesi birincisi Zeliha Nur Akın mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Dereceye girenlere hediyeleri verildikten sonra mezun olan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlattı.

HABER: ZAFER KARAHAN, SELEN ÖZTÜRK

Son Güncelleme: 29.06.2022 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.