banner388

Yavuzselim Mahallesi Sil Baştan

Canik ilçesindeki Yavuzselim Mahallesi yapılan proje ve yatırımlarla çehresini değiştiriyor.

Yavuzselim Mahallesi Sil Baştan

Canik ilçesindeki Yavuzselim Mahallesi yapılan proje ve yatırımlarla çehresini değiştiriyor.

12 Ağustos 2016 Cuma 18:09
Yavuzselim Mahallesi Sil Baştan

Samsun'un Canik ilçesinde yer alan Yavuzselim Mahallesi'nde Canik Belediyesi tarafından Telekom ve elektrik hatlarının yer altına alındı, doğalgaz bağlandı, yağmur suyu, kanalizasyon ve aydınlaşma işleri tamamlandı, aynı zamanda Güzel Evim Mutlu Geleceğim projesiyle de renkleniyor.


Canik Belediyesi'nin mahallelerde uyguladığı "Güzel Evim Mutlu Geleceğim" projesiyle Yavuzselim Mahallesi'ndeki binalar tek tek sıvanıyor ve boyanıyor ve böylelikle eski, sıvasız ve boyasız yorgun binalar güzelleştiriliyor.İşçiliğini vatandaşların yaptığı projede boya, kum ve çakıl Canik Belediyesi tarafından sağlanıyor. Yavuzselim Mahallesi'nde 46 sokakta 325 bina proje kapsamında. Mahallede fiziksel dönüşümün yanında Hanım Konakları, Sıbyan Mektebi, Müzik Okulu, Halı Saha gibi sosyal ve kültürel yatırımlar da yapıldı.


Yapılan projeler hakkında konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kentsel dönüşümde bölgemizde ve ülkemizde iyi bir noktadayız ve bunlar yarınlarımız olan çocuklarımıza ve insanlarımıza çok daha güzel yaşam alanları oluşturabilmek için. Yavuzselim Mahallemizdeki bu proje tamamlandığında mahallemiz bambaşka bir görünüme kavuşacak. Güzel Evim Mutlu Geleceğim adlı örnek projemizi daha önce Hacıismail Mahallemizde uyguladık, şimdi sıra Yavuzselim Mahallemizde. Bu projeyi Kuzey Yıldızı ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizde uygulayacağız." diye konuştu.

Başkan Osman Genç'i görünce  teşekkür eden mahalleliler, "Binalarımızın dış görünümü iyi değildi, çünkü yaptırma imkanımız yoktu. Boya, kum ve çimento konusunda başkanımız destek oldu. Biz işçiliğini yapıyoruz. İnşallah evlerimiz ve sokaklarımız güzel görünüme kavuşacak. Bu bakımdan mutluyuz" dediler.

Son Güncelleme: 12.08.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.