banner388

Yaşar Yazıcı: Milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız

Samsun milletvekili aday adaylığını açıklayan Yeniden Refah Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, "Milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız" dedi.

Yaşar Yazıcı: Milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız

Samsun milletvekili aday adaylığını açıklayan Yeniden Refah Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, "Milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız" dedi.

22 Mart 2023 Çarşamba 10:30

Yeniden Refah Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, başkanlık görevinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi Samsun milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Düzenlenen toplantıda adaylığını ilan eden Yaşar Yazıcı şu ifadelere yer verdi:

"Biz milli görüşçü biz milli görüş hareketi mensuplarının görevi ülkemizi geleceğe hazırlamak milletimizi güçlendirmekle kendisini sorumlu hissetmek ve projelerle Türkiye'nin kalkınmasına vesile olmaktır. Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin tek ümidi tek sigortası Türk milletinin milli duruşunu sergileyen fikir ve görüşleriyle ülkemizin varlığına milletimizin refahı ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan rahmetli Erbakan hocamızın bizlere emanet ettiği bu kutlu dava ve istikrarlı yürüyüşünü sayın genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyle devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir.

Yıllardır emek ve itina ile fikir üretmeye çalıştığımız liyakatımızla milli görüş davamıza sahip çıktığımız 1990 ruhunu yeniden yaşatalım diyen dava arkadaşlarımın dertlerine tercüman olmak, Türkiye'nin kurtuluşu ve Türk milletinin dirilişi uğruna birinci dönemde de beni ilçe başkanı olarak seçtiğiniz bir dava arkadaşınız olarak Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili aday adayı olarak görev almaya hazır olduğumu ilan ediyorum. Çıktığımız bu kutsal yolda bütün aday adayı arkadaşlarımıza destek olacağınıza güveniyor ve inanıyorum. üzerime düşen tüm görev ve sorumlulukları en güzel en doğru bir şekilde yerine getireceğime namusum ve şerefim üzerine herkesin huzurunda söz veriyor her şeyden önce Yeniden Refah Partisi'ni birlikte iktidara yapma azminde ve kararlılığında olduğumuzu görüyorum.

Türk milletinin birliğiyle hassasiyetiyle geleceğini onaylayan ülkemizi yıkılışına sürükleyen küresel aktör, siyaset tüccarı, çıkar çeteleri ve bölücü odakların oyununu bozmak milli görevimiz ve namus borcumuzdur. Milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız, atılım içindeyiz. Aşkla, şevkle çalışma azmindeyiz. Dualarınız, uyarılarınız ve katkılarınız benim için çok değerlidir. Birlikte kuracağımız milli görüş iftarına cennet vatanımızı sosyal ve ekonomik merkezli krizlerden kurtarmak için inançla korkusuzca el ele gönül gönülle vererek el birliğiyle yeniden değil yeniden büyük Türkiye'yi kurmak için seferber olacağız. Günlük hesaplar peşinde koşmadan, ucuz siyaset yapmadan milli görüş ve düşüncelerini ortak aklımızda her alanda her sahada yurt içinde ve yurt dışında her zamanki gibi temsil etmeye gayret edeceğiz.

Müslüman coğrafyasında Türk kimliğine Türkiye Cumhuriyetimizin kurulduğu bu topraklara Türkiye'ye tarihi kin besleyenler yeniden harekete geçmiş, ülkemizi tam bir kuşatma ile çevrelenmiş, hain ittifakların hedefinde yer almaktadır. Böyle bir durumda Yeniden Refah Partisi'nin neferleri olarak bizler de her zaman olduğu gibi hiçbir ön yargıya sahip olmadan sabır ve metanetle Türk milletinin öncü sesi, vicdanı, milli değerlerimizin koruyucusu Cumhuriyetimizin ve Müslüman ülkelerin savunucusu olmaya göze aldık ve bu kararlılıkla hakkı davamıza sahip çıkmak için mücadeleye atıldık.

42 yıldan beri önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz anlayışıyla kararlılıkla sürdürmeye azimliyiz. Bu bakımdan ülkemizin kazanması için tek çare, tek yol, milli görüş olup Yeniden Refah Partisi'nin iktidar olması tek ümit yeniden Erbakan'dır. Millet ve memleket ruhunu aydınlatan milli görüş demokratik ve kardeşlik vizyonudur. Bu salonda bulunan ikinci 40 yılın kahramanları, milli görüşçüler olarak siyaseti makam ve rakam için değil Allah rızası için yapıyoruz. Bizler siyaseti ticaret değil, ibadet olarak yapıyoruz. 7 milyar insanın dünya ve ahiret saadetine vesile olmak için yapıyoruz. Cenabı Allah'tan ve yar ve yardımcısı yardımcımız olmasın temennisiyle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum Allah'a emanet ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2023-03-22 18:38:00

Hangi milli değerler. Sen milleti saf i zannediyorsun. Türkiye 40 yıl öncesine dönebilir i. Acaba sizce milli değer ne. Milli değer deyip duruyorsunuz yaşantımız ve davranışlar hiçde öyle demiyor.