banner388

Yaşar: “Tüm partilerden oy geldi”

24 Haziran seçimlerinden sonra seçimle ilgili basın açıklaması yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “Tüm partiler bize oy veren vatandaşlar oldu” dedi.

Yaşar: “Tüm partilerden oy geldi”

24 Haziran seçimlerinden sonra seçimle ilgili basın açıklaması yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “Tüm partiler bize oy veren vatandaşlar oldu” dedi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 22:53
Yaşar: “Tüm partilerden oy geldi”

Samsun haber - İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 24 Haziran seçimlerinden sonra seçimle ilgili basın açıklaması yaptı. Her engele rağmen seçime girdiklerinin altını çizen Yaşar, partinin ilerleyen süreçte de herkesi şaşırtmaya devam edeceğini söyledi.

“Allah’a şükür seçime girdik”

İYİ Parti’nin seçime girmemesi için diğer partilerin olumsuz yönde konuştuğunu belirten Yaşar, “Bilindiği gibi bizim partimiz daha 8 aylık bir parti yani henüz çok yeni bir partidir. Bu kadar kısa süre içerisinde her türlü engellere rağmen bu zamana kadar geldi. İYİ Parti olarak seçime giremez dediler, teşkilatlarını kurmaları gerekiyor dediler, kongre yapmaları gerekiyor dediler, büyük kongrede yapılsın dediler ama biz hepsini yaptık. Bütün bunların yanında ülkemiz bir baskın seçimle karşı karşıya kaldı ama o günün şartlarında partimizin seçime girmemesi için diğer partilerin olumsuz yönde konuşmalarına rağmen Allah’a şükür seçime girdik” şeklinde konuştu. 

“Ülkemizin her yerinde bir parti olarak kabul ettiler”

Türkiye’nin artık İYİ Parti’yi bir parti olarak kabul edip benimsediğini ifade eden Yaşar, “İYİ Parti olarak 50 gün içerisinde ülkenin her tarafında seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Artık görünüyor ki bu ülkenin doğusunda, batısında her yerinde partimiz her yerden milletvekili çıkardı. İYİ Parti’yi artık insanlar ülkemizin her yerinde bir parti olarak kabul ettiler. Tüm partiler bize oy veren vatandaşlar oldu. İlerleyen zamanlarda da partimiz herkesi şaşırtmaya devam edecek” diye ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2018-06-26 11:04:20

Ayyyynen katılıyorum