banner388

Yaşar: Samsun çok özel bir şehir

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Yaşar: Samsun çok özel bir şehir

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

16 Kasım 2019 Cumartesi 15:27
Yaşar: Samsun çok özel bir şehir

TBMM'de en çok soru önergesi veren milletvekillerinin başında gelen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun'un özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını her platformda en iyi şekilde dile getirmeye çalıştığını söyledi. Samsun'un çok özel bir şehir olduğunu ancak kısır çekişmeler yüzünden kentin geriye gittiğini belirten Yaşar: 'Biz bu şehri sen-ben anlayışıyla değil biz anlayışıyla yönetirsek önümüzdeki tüm engelleri aşarak geleceğe daha güvenakabiliriz' dedi.

Siyasetin halkın mutluluğu ve refahı için yapılması gerektiğini, bunun içinde demokrasi kültürünün en güçlü şekilde oturmasının şart olduğunu dile getiren Yaşar'Kendi partimizin genel idare kurullarında her konuyu Sayın Genel Başkanımızla konuşan, tartışan, fikir.ve öneri sunabilen bir anlayışa sahibiz. Partimiz her geçen gün daha da büyümekte bir bakıma Türk siyasetinde her alanda anahtar parti rolünü üstlenmektedir. Bu sürecin ardından tek hedefimiz iktidar olmaktır. Bunu da başaracağız.' diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunBedri Yaşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.