banner388

“Yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz”

10 yaşındaki kardeşi Yazgül için yardım isteyen 24 yaşındaki Adnan Akgül, “İşadamlarımız ve yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz” dedi.

“Yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz”

10 yaşındaki kardeşi Yazgül için yardım isteyen 24 yaşındaki Adnan Akgül, “İşadamlarımız ve yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz” dedi.

10 Temmuz 2018 Salı 14:55
“Yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz”

Samsun haber - Aslen Trabzonlu olan ancak mevsimlik işçi olduğu için Samsun’da bulunan 24 yaşındaki Adnan Akgül 10 yaşındaki kardeşi Yazbahar’ın tedavisi için işadamları ve yardımseverlerden destek istedi.


“5 senedir hastalıkla mücadele ediyor”

Beyin tümörü olan 10 yaşındaki kardeşi Yazgül’ün ameliyat olduğu ve 5 senedir hastalıkla mücadele ettiğini belirten Akgül, “Kız kardeşimin beyninde tümör ve 5 senedir hastalıkla mücadele ediyor. Babam KOAH hastası ve buhar makinesi ile yaşıyor. 10 yaşında olan kız kardeşim beyin tümörü hastası ve kısa bir süre önce ameliyat oldu. Tümörün bir daha ürememesi için aşı tedavisi verdiler. Çok şükür şu anda durumu gayet iyi ve ayakta tedavi ediliyor. Hastalığın tamamen geçmesi için bize bir tedavi daha önerdiler” şeklinde ifade etti.

“İşadamlarımız ve yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz”

Kardeşi dışında babası ve kendisinin de hasta olduğunu ifade eden Akgül, Kardeşimin hastalığının tedavisinde kullanılan aşılar 800 Euro ve biz bu aşıları alamıyoruz. Allah rızası için büyük işadamlarımız ve yardımseverler bize kardeşimin aşıları için ihtiyacımız olan iğneyi almamızda yardım etsinler. İşadamlarımız ve yardımseverlerin bize el uzatmasını istiyoruz. Allah kimseye böyle dert verip aratmasın. Evliyim ve bir kız bir de erkek olmak üzere 2 çocuğum var. Kendim de epilepsi hastası olduğum için ailemdeki herkese bakmaya yetişemiyorum.  Bu yüzden kardeşimin tedavisi için ihtiyacı olan iğnelerin alınmasını istiyorum. Kardeşimi yaşatmak için elimden ne gelirse, hangi iş olursa yaparım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuba 2018-07-10 22:02:27

Para peşinde değil yardım edin Allah rızası için lüx mekanlarda yemek yerken aklınıza biran vicdan gelsin amacı para olsa ilac istemez iş istemez elimde çebimde olsa bir dk düşünmem

Avatar
önemsiz 2018-07-11 08:57:43

yardım için adres veya hesap bilgisi verilirse daha iyi sonuç alınır. Allah yardımcıları olsun.

Avatar
samsunlu 2018-07-11 08:58:17

elimden gelse yardım ederim..Haydi Trabzonlular mangalda kül bırakmıyorsunuz kardeşimize yardımcı olalım