banner388

Yakakent halkı survivor oynuyor

Samsun’un Yakakent ilçesinde yaşanılan durumu CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, gündeme taşıdı. Yakakent ilçesinin belediye başkanı yok mu diye seslendi.

Yakakent halkı survivor oynuyor

Samsun’un Yakakent ilçesinde yaşanılan durumu CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, gündeme taşıdı. Yakakent ilçesinin belediye başkanı yok mu diye seslendi.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:49
Yakakent halkı survivor oynuyor

Samsun Haber - Yakakent ilçesinde yaşanılan yol sorunu halkı zor durumda bırakıyor. Konu hakkında şikayetler aldıklarını ifade eden Tufan Akcagöz’de yaşanılan bu durumu gündeme taşıyor. Samsun’un turistik merkezlerinden biri olan Yakakent’te aylardır devam eden fakat bir türlü sonlanamayan yol tadilatının bir an önce yapılıp bitirilmesi yerel halkın en büyük istekleri arasında duruyor.

Yakakent ilçesinin söz konusu problemi üzerinde takipçi olacaklarını ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, hem Yakakent ilçe belediye başkanını hem de tüm merkezlerin aynı hizmeti alacağını ifade eden Büyükşehir Yasası’nı eleştiriyor.

Akcagöz:''Yakakent halkı survivor oynuyor''

Tufan Akcagöz, ‘’  Van'a hizmet götürmeyi iş olarak kabul eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, bir zahmet Yakakent'e de uğrayıversin. Yakekent'liler de Samsun'un bir parçası. Yakakent'e, Samsun Büyükşehir Belediyesi iki araç fazla göndersin ve bu sorunu çözsünler. Olimpiyat var diye Samsun Çınarlık arasına bir hızla viyadükler, köprüler yaptılar, pek güzel. Bilsinler ki Yakakent halkı, onların aciz kalması sebebiyle adeta her gün Survivor oynuyor.’’dedi. 
 

Son Güncelleme: 24.07.2017 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nihankılıç 2017-07-24 15:47:30

Sn Akçagöz biz atakum halkıda yıllarca çektik, evimi bırakıp kiraya kaçtım gürültüden evimi tutan iki ay durmuyo sahil yolu işgal edilmiş sokaklarda müzik çocuklarım ders yapamadı atakumla büyükşehir çevre md.lüğüne zabıtalarına gittik boşuna kiramı ödeyemiyorum kaçyıl daha çile çekicez polisde karışmıyo