banner388

Vurularak öldürülen doktor için Samsun'da tören

İstanbul'da dün eski hastası tarafından öldüren doktor için tören düzenlendi.

Vurularak öldürülen doktor için Samsun'da tören

İstanbul'da dün eski hastası tarafından öldüren doktor için tören düzenlendi.

03 Ekim 2018 Çarşamba 15:16
Vurularak öldürülen doktor için Samsun'da tören

Samsun Haber-İstanbul Bahçelievler'de dün hastası tarafından başından silahla vurularak öldürülen Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman için Samsun'da tören düzenlendi.

2 Ekim 2018'de tedavi edilen hasta tarafından silahlı saldırıya uğrayan Hacıosman başından vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Hacıosman tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Hacıosman için bugün Türkiye'deki Medicana Hastanelerinde eş zamanlı tören düzenlendi ve basın açıklaması yapıldı. Törende hayatını kaybeden Hacıosman için saygı duruşunda bulunarak basın açıklaması yapıldı.

SAĞLIKTA ŞİDDETİ KINIYORUZ

Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"2 Ekim Salı günü, tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanımız Dr. Fikret Hacıosman, yapılan tüm müdahalelere rağmen, ne yazık ki hayatını kaybetti. Medicana ailesinin bir ferdini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Yapılan bu elim saldırı tüm sağlık camiasını üzmüş ancak Ailemizden birine yapılan bu saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Medicana ailesi olarak bu saldırıyı, aynı zamanda sağlık hizmetinin ayrılmaz bir parçası olan iyilik ve şefkat kavramlarına yapılmış bir saldırı olarak kabul ediyoruz. Mesleklerine hayatlarını adayan, hastaları için gece gündüz demeden bin bir türlü fedakarlıklarla çalışan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının tek amacı, insanları iyileştirmektir. Gayeleri hayat kurtarmak olan doktorlarımızın hayatlarını ellerinden almaya yönelen şiddet eylemleri hiçbir şekilde kabul edilemez. Sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddeti esefle kınıyoruz."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Er 2018-10-03 16:06:11

Ne demek bi de sebebine bakmak, kızınca karşındakinin kafasına sıkmanın ne gibi mazereti olur.

Avatar
dasaya cevap 2018-10-03 16:00:51

her yüzüne bakmayıp aşağılayanı vuracaksan devlet dairelerinde kimse kalmaz ozaman..bende beğenmediğim yorum yaptın diye kendi psikolojimi kötü hissedip seni vursam bu normal mi??* herkes birbirini vursun o zaman.

Avatar
Can 2018-10-03 15:40:33

Tamam bu kabul edilemez bir olay Allah rahmet eylesin fakat bazi doktorlarimizda sınırları zorlamakta acil tıklım tıklım acil kapısında sigara keyfi icerdeki insanlari boğ doktora bisi dersin bana serbest sağlık alaninda ciddi yaptirimlar cezalar ve duzenlemeler gerek

Avatar
esnaf 2018-10-03 18:18:35

sebeb sonuç ilişkisi.müşterini tanıyacaksın.Reis müşteri dedi bize

Avatar
Dasa 2018-10-03 15:35:04

Yaptığı şey normal değil ama bide nedenini araştırmak lazım kimse durup dururken böyle yapmaz insanın yüzüne bakmak lazım konuşurken assalamamaknlazim bilmem anladinizmi

Avatar
dasaya destek 2018-10-03 17:18:01

adamsın quaresma