banner388

Vezirköprü'de Hüzünlü Veda

Samsun Vezirköprü’de gerçekleşen trafik kazasında yaşamını yitiren aile gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Vezirköprü'de Hüzünlü Veda

Samsun Vezirköprü’de gerçekleşen trafik kazasında yaşamını yitiren aile gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

05 Temmuz 2016 Salı 14:38
Vezirköprü'de Hüzünlü Veda

Havza-Vezirköprü yolu Tamalı mevkisinde gerçekleşen kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Yaşar Kayır (24), otomobilde bulunan eşi Hamide Kayır(20), 3 yaşındaki çocuğu Muhammet ve sürücünün annesi Yasemin Kayır, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinin önünde alınan helallikten sonra Köprülü Mehmet Paşa Camisi'ne getirildi. Yakınları ve sevenleri tabutların başında gözyaşına boğuldu. Cenazeler öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Vezirköprü Yenimahalle Mezarlığı'nda defnedildi.
 
Kazada ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren sürücünün kayınbiraderi Ercan Erkut ise ikindi namazında Havzanın Yavucuk Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlanacak. 
Cenazede, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, eski CHP Milletvekili Suat Binici, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Kayır ailesinin yakınları ve çok sayıda sevenleri yer aldı.
 

Son Güncelleme: 05.07.2016 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmettin YILDIZ 2016-07-05 20:17:33

Aman Allahım içim kan ağladı.Allahtan geride kalanlarına metanet diliyorum.