banner388

Vatandaşlardan Atakum'a Destek

Atakum ilçesinin Belediye Başkanı İshak Taşçı, yol yapımı ve kilitli parke taşı çalışmasının yapıldığı mahalle ve sokaklarda incelemeler yaparak, vatandaşlardan fikirlerini dinledi.

Vatandaşlardan Atakum'a Destek

Atakum ilçesinin Belediye Başkanı İshak Taşçı, yol yapımı ve kilitli parke taşı çalışmasının yapıldığı mahalle ve sokaklarda incelemeler yaparak, vatandaşlardan fikirlerini dinledi.

21 Ağustos 2016 Pazar 15:56
Vatandaşlardan Atakum'a Destek
Cumhuriyet Mahallesi’nde devam etmekte olan çalışmaları bölgede inceleyen Başkan İshak Taşçı, mahalle sakinleri ile fikir alışverişlerinde de bulundu.
Atakum Belediyesi olarak ilçenin daha çok yaşanılabilir olabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, “İlçemiz devamlı büyüyor, devamlı değişiyor ve gelişiyor. Bu değişimler ve gelişimlerle doğru orantılı olarak çalışmalar da hızla devam etmekte. İlçemizde yeni yeni yaşam alanlarının artması, çoğalması ile beraber hizmet alanımız genişliyor. Bizler de bu artış nedeni ile çalışmalarımızı daha hızlı şekilde ve daha çok kapsamlı bir hale getiriyoruz. Sokaklarımızın ve mahallelerimizin güzelleşmesi, daha kullanışlı olmaları için kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz. Yapılan çalışmaları ben bizzat inceleyip takip etmekteyim. Cumhuriyet Mahallesi’nde de devam eden bu çalışmaların ardından ortaya çok başarılı işler çıkmakta” dedi.
 
Cumhuriyet Mahallesi’nin vatandaşlarından çalışmalar ile ilgili düşüncelerini alan ve fikir alışverişi yapan Başkan İshak Taşçı, kendisine yönlendirilen bütün önerileri not aldı. Mahallelilerin çalışmalar ile ilgili memnuniyetleri karşısında çok mutlu olduğunu belirten Başkan İshak Taşçı, “Yapmış olduğumuz çalışmaların, hayata geçirmiş olduğumuz projelerin halkımızca beğeni alması bizler için son derece önemlidir. Almış olduğumuz bu olumlu tepkiler sonucunda, doğru bir yolda olduğumuzu anlamaktayız. Durmadan çalışmaya devam edip, ilçemizi aydınlık bir geleceğe taşıyabilmek için mücadele veriyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz de Atakumlu hemşehrilerimizdir. Fikirleri, eleştirileri, önerileri ile hizmetlerimize güç katan vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 21.08.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit 2016-08-21 16:40:32

Medikal park ın arkasında yaya yürüyüşü engeli