banner388

Vali Şahin, Temizlik Ürünleri Konusunda Kurumlara Seslendi

İl İstihdam Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, meslek liselerinin daha aktif çalışması gerektiğini belirtti.

Vali Şahin, Temizlik Ürünleri Konusunda Kurumlara Seslendi

İl İstihdam Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, meslek liselerinin daha aktif çalışması gerektiğini belirtti.

26 Ocak 2017 Perşembe 17:21
Vali Şahin, Temizlik Ürünleri Konusunda Kurumlara Seslendi

İl İstihdam Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, meslek liselerinin daha aktif çalışması gerektiğini belirterek Samsun’da bu anlamda güzel işler yapan okulların varlığına dikkat çekti.

Bunlardan bir tanesinin ise Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu kaydeden Vali İbrahim Şahin, buralarda hem ucuz hem de kaliteli malzemelerin üretildiğini söyledi. Öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaların niteliğine vurgu yapan İbrahim Şahin, kurumlara da seslenerek öğrencilerin teşvik edilmesi maksatlı temizlik ürünleri ihtiyaçlarını karşılarken Atakum Meslek Lisesinde üretilen ürünlerin tercih edilmesini istedi.
 


Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin’de üretilen ürünlerin piyasada ki ürünlerden daha kaliteli ve fiyat bakımından da iyi olduğunu söyleyen Vali Şahin, okulla ilgili farklı çalışmaların olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında ise ‘’ Milli Eğitim Müdürümüzü, okul müdürümüzü, öğretmen ve öğrencilerimizi böyle güzel bir işten dolayı kutluyorum. Toptan temizlik ürünü alan kurumların, daire amirlerinin ihtiyaçlarını oradan karşılamalarını her fırsatta söylüyorum. Döner sermaye olduğu için makbuz, fiş kesebiliyorlar. Oradaki öğrencileri teşvik etmemiz gerekiyor. Marifet iltifata tabidir. Okulun eski kalorifer kazanın bulunduğu yerde üretim yapıyorlar. Uygun şartlarda yeni bir üretim yeri yapılması konusunda talimatlarım var. Camekanlı bir üretim tesisi yapabiliriz. Eğer yerini başka bir yere taşımazsak okul duvarını açıp orada perakende satış yeri oluşturabiliriz. Öğrencilerin, kooperatif mantığı ile ürünlerini oradan insanlara satabilmeleri yönünde bir düşüncemiz de var" dedi. 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.