banner388

Vali Şahin, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yılını kutladı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Şahin, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yılını kutladı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Nisan 2017 Pazar 10:24
Vali Şahin, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yılını kutladı

Samsun Haber - Vali Şahin tarafından yayınlanan mesajda, ‘‘Toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmeye çalışmaktadır. İnanıyorum ki, devletimizin bekası, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan, gece gündüz demeden görevlerini bütün zor şartlara rağmen en iyi şekilde yapan Polis Teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir.

İlimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatı mensubu polislerimiz, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır.

Samsun'un huzurlu bir şehir olmasında emniyet gücümüzün takdire şayan çabaları olduğu kadar, vatandaşımızın da sağduyulu ve işbirliği içerisinde olmasının büyük katkısı vardır.

Emniyet Teşkilatımızın sorumluluğu vatandaşın huzurunu ve mutluluğunu sağlamaktır. Samsun'da emniyet teşkilatı mensubu polislerimiz her zaman hukuk çerçevesinde vatandaşını seven ve sayan hizmet anlayışı içerisinde olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum’’ ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.