banner388

Vali Osman Kaymak'tan şehit ailelerine bayram ziyareti

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Vali Osman Kaymak'tan şehit ailelerine bayram ziyareti

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde şehit ailelerine ziyarette bulundu.

24 Mayıs 2020 Pazar 19:44
Vali Osman Kaymak'tan şehit ailelerine bayram ziyareti


Vali Osman Kaymak Batman'da 30 Mayıs 2001 tarihinde şehit düşen Polis Memuru Hakan Kara, Hakkari'de 25 Haziran 2017 tarihinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi, Şırnak'ta 11 Mayıs 2016 tarihinde şehit olan Polis Memuru Ersan Gürpınar ve Kıbrıs Timbo'da 30 Ağustos 1974 tarihinde şehit olan Çavuş Maksut Birinci'nin ailesini ziyaret etti.

"ŞEHİT AİLELERİ BAŞ TACIMIZDIR"


Tüm şehitleri minnetle anan Vali Kaymak, “Vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliği uğrunda canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır. Siz şehit ailelerimiz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, devletimiz her zaman yanınızda ve emrinizde. Sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Allah bizlere bu güzel ülkede birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamayı nasip etsin” dedi.

SAMSUN'DA VAKA AZALDI

Koronavirüs ile ilgili açıklamalarda da bulunan Vali Kaymak: 

"Samsun'da 15 gün öncesine göre vaka sayısı azaldı. Yani 15 gün önce günde 40 veya 50 civarında vaka görülürken şu an 5 ila 10 arasında görülüyor. Bazen 3 vakaya kadar düşüyor. Vaka sayısını sıfırlamadık ama azalttık. İstanbul'dan seyahat izni ile gelen vatandaşlarımız oluyor. Maalesef dışarıdan gelen vatandaşlarımızda vakalar var. İnşallah kurallara uymakla biz bunu atlatacağız." dedi.

Daha sonra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Mehmet Akif Çocuk Evi'nde kalan 14 -18 yaş aralığındaki gençleri de ziyaret eden Vali Kaymak, gittiği yerlerde gençlere santranç takımı hediye edip programını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.