banner388

Vali Osman Kaymak'tan kaymakamlara talimat

Kaymakamlar toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda Vali Osman Kaymak Başkanlığında gerçekleşti. Vali Kaymak, toplantıda kaymakamlara talimat verdi.

Vali Osman Kaymak'tan kaymakamlara talimat

Kaymakamlar toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda Vali Osman Kaymak Başkanlığında gerçekleşti. Vali Kaymak, toplantıda kaymakamlara talimat verdi.

26 Ekim 2017 Perşembe 17:09
Vali Osman Kaymak'tan kaymakamlara talimat

Samsun Haber - Kaymakamlar toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda Vali Osman Kaymak Başkanlığında gerçekleşti. Vali Kaymak kaymakamlara, ilçelerde yardıma muhtaç olan ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi ve şehit ailelerinin ziyaret edilmesi konusunda talimat verdi. İlçe kaymakamları toplantıda Vali Kaymak'a talimat verdi.


"DEPOLAR İÇİN TEDBİRLER ALIN"

Vali Osman Kaymak toplantıdaki konuşmasında, "Samsun Valiliğine atandığım günden itibaren fırsat buldukça bazı ilçelerimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundum. Birkaç ilçemiz dışında çoğunu gördüm. İnşallah en yakın zamanda diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğim. Ben öncelikle sizlerden muhtaç ailelerimize yardım yapılması konusunda hassas davranmanızı ve ihtiyaçlarını karşılama yönünde yardımda bulunmanızı istiyorum. Yine ilçelerinizde bulunan şehit ailelerimizi ziyaret edip, sorunları varsa çözüm getirmenizi bekliyorum. İlçe halkının su ihtiyacını giderme noktasında su depolarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini takip ederek, gerekli kontrolleri sık aralıklarla gerçekleştirin. Depoların hijyen olması için gerekli tedbirleri alın" ifadelerini kullandı.


250 ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine alınacak ve 6 ilçede faaliyete geçirilecek olan 250 çarşı ve mahalle bekçisi de toplantıda görüşülen konulardan biri oldu.


Toplantıya ayrıca Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel, Hakan Kubalı, Sezgin Üçüncü, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2017-10-26 20:35:24

Atakum Sahili boyu Huzura Hasretiz,kazandığımız yargı kararına rağmen
bahçelerimize işyerleri el koydu,bar yaptı yargıtayın yıkım kararı var 2011
yılından beri yıkma bir yana dahada büyüdüler,üstelik açık havada canlı mü
zik konserleri verliyor Denizevleri 214 sokakta,öteki uçtan duyuluyo ama kim
secikler duymuyo dağın başı gibi.

Avatar
kılıç 2017-10-27 03:12:53

POLİSİN ZABITANIN ENGELLEMEDİĞİNİ BEKÇİMİ ENGELLEYECEK,Adnan men
deres bulvarı atakumda.ortalık kıyamet çalgılar çengiler,155 i arıyoz zabıta diyor
zabıta ilgilenmiyor,Öyle ya yargıtayın kararını uygulamayanlar müziğe karışırmı
2011 yılında yıkım verilmiş yıkma bi yana sahnede kurdular bahçeye Tüm halk
davetli açık hava bar konserine.Denizevleri 214 sokağın başından duyuluyor
Belediyelerde üsülsüz ruhsat verdiler.tam yetki.Acaba ne karşılığı bu kadar kay
ırmacılık bir bilsek