banner388

Vali Osman Kaymak Bayburtlu Hemşehrileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Osman Kaymak ve eşi, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Sevgi Kafe'de düzenlenen iftar yemeğinde Bayburtlu hemşehrileriyle bir araya geldi.

Vali Osman Kaymak Bayburtlu Hemşehrileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Osman Kaymak ve eşi, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Sevgi Kafe'de düzenlenen iftar yemeğinde Bayburtlu hemşehrileriyle bir araya geldi.

28 Mayıs 2019 Salı 23:20
Vali Osman Kaymak Bayburtlu Hemşehrileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

İftar öncesi Cengiz Çelik'in tüm şehitlerimiz ve merhumlarımızın ruhu için okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yemeğin ardından Samsun-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali'nin selamlama konuşmasıyla devam etti.

Hakan Tali'nin selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmada, Bayburtlu hemşehrileriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Valimiz Sayın Osman Kaymak, "Öncelikle herkese hayırlı akşamlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Biliyorsunuz Samsun'da göreve başlayalı iki yıl oldu ve bu süre zarfında zaman zaman bir araya geldik. Değerli Dernek Başkanımız Hakan Tali'ye teşekkür ediyorum, bizleri tekrar bir araya getirdi." dedi.

Samsun'da yaşayan Bayburtlu hemşehrilerine Samsun-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni sıklıkla ziyaret etmelerini tavsiye eden Vali Kaymak, "Dernekler kültürümüzün yaşaması, birlik ve beraberliğimizin devamı için derneğimize lütfen gelin. Derneğin sosyal, kültürel faaliyetleri var. Ben de fırsat buldukça faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Sizler de zamanınız ölçüsünde mutlaka katılın. Çünkü bu derneğe geldiğimiz zaman Bayburtluluğumuzu hatırlıyoruz, çocuklarımız hemşehrileriyle tanışıyorlar ve sohbet sırasında bir şeyler öğreniyorlar. Yoksa Bayburt'un kültüründen habersiz yetişiyorlar. O nedenle derneği önemsiyoruz. Bir Bayburtlu olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Bayburtlular vatanına, milletine bağlı, manevi yönleri güçlü insanlar. Onun için Ramazan'da Bayburtlu hemşehrilerimle bir arada olmak benim ve değerli eşim için mutluluk vesilesi. İnşallah bizler Bayburt'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bugün Naci Memiş kardeşimiz Rahmet-i Rahman'a kavuştu, Allah ona rahmet eylesin. Gerçekten çok değerli bir Bayburtluydu." şeklinde konuştu.

Bayburtluların Bayburt kültürünü yaşarken Samsun'a da katkı yapması gerektiğini ifade eden Valimiz Sayın Osman Kaymak, "Bizler Bayburt kökenli Samsunlularız. Samsun'un kültürü, eğitimi, alt yapısı ve yaşam kalitesi bizleri ilgilendiriyor. O anlamda çevrenize karşı duyarlı bir şekilde dayanışmanızı sürdürün. Bayburtlu Samsun Valisi olarak aranızda bulunmak bizler için de büyük bir imkân. Bayburtlular olarak örnek insanlar olmak durumundayız." diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer candan 2019-05-29 00:29:56

Bırak onu bunu araba rahat mı kaç basıo sayın valim onu söyle.

Avatar
Doğukan 2019-05-29 02:19:35

Sayın vali arabanız rahat mı?

Avatar
Feti 2019-05-29 05:06:26

Arabada geldi konuşursun genis geniş. Partonin valisi değil halkin şehrin valisi olsan keşke. Bu şehrin zaten belediyesi valiliği vs hepsi samsunlu olmayan kişilerle dolu. O pahali araç çok itici oldu bu mubarek günlerde vali bey....

Avatar
Memleket yolu 2019-05-29 10:25:43

Bayburt yoluna o arabayla gitmeyin bakın rot-balans a zarar verir hem toz falan olur.

Avatar
EKREM KAŞIKCI 2019-05-29 12:36:35

ARABAI 4 TEKER CİVANIM ARABASI 4 TEKER BAYBURTA KUM ÇEKER CİVANIM BAYBURTA KUM ÇEKER VALİİİİ BEY